Povezane vesti
„Mislim da se ti samo foliraš da me voliš, to nije bilo okej“: Isplivao snimak svađe Zorane Mićanović i Milice Jokić VIDEO…
Nova 04.06.2025
Pevačice Milica Jokić i Zorana Mićanović veoma su bliske, a sada se čini da je njihov odnos malo poljuljan. Naime, isplivao je snimak iz šminkernice kako se njih dve raspravljaju nakon što je Zorana Mićanović zamerila koleginici što ju je u jednoj… »
"Ti se samo foliraš" Žestoka svađa Zorane Mićanović i Milice Jokić u šminkernici, procurio tajni snimak (video)
Alo 04.06.2025
Tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, pevačice Milica Jokić i Zorana Mićanović zatekle su se zajedno iza scene. Iako u javnosti sve često deluje skladno i profesionalno, a pevači na gostovanjima u emisijama pokazuju međusobno uvažavanje, u… »
Letelo perje u šminkerici! Isplivao šok snimak Dačićeve snajke kako se svađa sa koleginicom zbog ovoga, došlo do pravog haosa…
Kurir 04.06.2025
Muzička scena ponovo je uzdrmana — ovog puta zbog sukoba između Milice Jokić i Zorane Mićanović. Naime, iako među estradnjacima sa strane sve izgleda sjajno i bajno, postoje i situacije kada ispliva kad tad ono što među njima ne štima, u prilog čemu… »
Isplivao tajni šok snimak pevačica kako se svađaju: Nakon rasprave ona je demonstrativno napustila šminkernicu
Telegraf 04.06.2025
Iako sa strane sve izgleda sjajno i bajno i viđamo pevače kako su kolegijalni kada gostuju u emisijama, postoje i situacije kada ispliva kad tad ono što među njima ne štima. Nije po sredi ni zavist ni ljubomora, već možda neki komentar koji neko pogrešno… »
"Foliraš se i ne voliš me" necenzurisani snimak! Svađa Mićanovićke i Jokićke: U šminkernici nakon emisije haos: Ti meni da…
Kurir 04.06.2025
Milica Jokić i Zorana Mićanović mlade su pevačice koje polako grade svoj put ka estradnom nebu. Njih dve su kako smo do sada misllili bile u odličnim odnosima, međutim na društvenim mrežama sada se pojavio snimak njihove svađe i to u šminkernici nakon… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 26 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju u Novgorodskoj oblasti i reakcije na incident
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 39 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih