Повезане вести
„Мислим да се ти само фолираш да ме волиш, то није било океј“: Испливао снимак свађе Зоране Мићановић и Милице Јокић ВИДЕО…
Нова 04.06.2025
Певачице Милица Јокић и Зорана Мићановић веома су блиске, а сада се чини да је њихов однос мало пољуљан. Наиме, испливао је снимак из шминкернице како се њих две расправљају након што је Зорана Мићановић замерила колегиници… »
"Ти се само фолираш" Жестока свађа Зоране Мићановић и Милице Јокић у шминкерници, процурио тајни снимак (видео)
Ало 04.06.2025
Током гостовања у једној телевизијској емисији, певачице Милица Јокић и Зорана Мићановић затекле су се заједно иза сцене. Иако у јавности све често делује складно и професионално, а певачи на гостовањима у емисијама показују… »
Летело перје у шминкерици! Испливао шок снимак Дачићеве снајке како се свађа са колегиницом због овога, дошло до правог хаоса…
Курир 04.06.2025
Музичка сцена поново је уздрмана — овог пута због сукоба између Милице Јокић и Зоране Мићановић. Наиме, иако међу естрадњацима са стране све изгледа сјајно и бајно, постоје и ситуације када исплива кад тад оно што међу њима не… »
Испливао тајни шок снимак певачица како се свађају: Након расправе она је демонстративно напустила шминкерницу
Телеграф 04.06.2025
Иако са стране све изгледа сјајно и бајно и виђамо певаче како су колегијални када гостују у емисијама, постоје и ситуације када исплива кад тад оно што међу њима не штима. Није по среди ни завист ни љубомора, већ можда неки… »
"Фолираш се и не волиш ме" нецензурисани снимак! Свађа Мићановићке и Јокићке: У шминкерници након емисије хаос: Ти мени да…
Курир 04.06.2025
Милица Јокић и Зорана Мићановић младе су певачице које полако граде свој пут ка естрадном небу. Њих две су како смо до сада мисллили биле у одличним односима, међутим на друштвеним мрежама сада се појавио снимак њихове свађе и… »
Вести дана »

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 49 минутајош 19 повезаних

Данас понегде и до 18 степени! Огласио се РХМЗ: Ево шта нас чека наредне седмице
Телеграф пре 58 минутајош 19 повезаних

Судар аутобуса и аутомобила на путу Чачак-Крагујевац, једна особа погинула
Сербиан Невс Медиа пре 8 минутајош 31 повезана

Возио 120 км на сат: Потпуковник полиције открио узрок превртања аутобуса код Сремске Митровице: Велико одсуство одговорности
Блиц пре 39 минутајош 32 повезане