Povezane vesti
„Mislim da se ti samo foliraš da me voliš, to nije bilo okej“: Isplivao snimak svađe Zorane Mićanović i Milice Jokić VIDEO…
Nova 04.06.2025
Pevačice Milica Jokić i Zorana Mićanović veoma su bliske, a sada se čini da je njihov odnos malo poljuljan. Naime, isplivao je snimak iz šminkernice kako se njih dve raspravljaju nakon što je Zorana Mićanović zamerila koleginici što ju je u jednoj… »
"Ti se samo foliraš" Žestoka svađa Zorane Mićanović i Milice Jokić u šminkernici, procurio tajni snimak (video)
Alo 04.06.2025
Tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, pevačice Milica Jokić i Zorana Mićanović zatekle su se zajedno iza scene. Iako u javnosti sve često deluje skladno i profesionalno, a pevači na gostovanjima u emisijama pokazuju međusobno uvažavanje, u… »
Letelo perje u šminkerici! Isplivao šok snimak Dačićeve snajke kako se svađa sa koleginicom zbog ovoga, došlo do pravog haosa…
Kurir 04.06.2025
Muzička scena ponovo je uzdrmana — ovog puta zbog sukoba između Milice Jokić i Zorane Mićanović. Naime, iako među estradnjacima sa strane sve izgleda sjajno i bajno, postoje i situacije kada ispliva kad tad ono što među njima ne štima, u prilog čemu… »
Isplivao tajni šok snimak pevačica kako se svađaju: Nakon rasprave ona je demonstrativno napustila šminkernicu
Telegraf 04.06.2025
Iako sa strane sve izgleda sjajno i bajno i viđamo pevače kako su kolegijalni kada gostuju u emisijama, postoje i situacije kada ispliva kad tad ono što među njima ne štima. Nije po sredi ni zavist ni ljubomora, već možda neki komentar koji neko pogrešno… »
"Foliraš se i ne voliš me" necenzurisani snimak! Svađa Mićanovićke i Jokićke: U šminkernici nakon emisije haos: Ti meni da…
Kurir 04.06.2025
Milica Jokić i Zorana Mićanović mlade su pevačice koje polako grade svoj put ka estradnom nebu. Njih dve su kako smo do sada misllili bile u odličnim odnosima, međutim na društvenim mrežama sada se pojavio snimak njihove svađe i to u šminkernici nakon… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Kraljevo: Ispred SNS-a kamenice, šmrkovi, petarde… (VIDEO)
Glas Šumadije pre 31 minutajoš 19 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 3 satajoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova" Đorđe David raskrinkao Viki Miljković i Bosanca, u Stojkovića razočaran: On se ni sa kim nije pozdravio!
Kurir pre 56 minutajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane