Povezane vesti
Ko bi: Rekao?! Dara Bubamara otkrila da su ove njene hitove pisali cobi i rasta: "Imala sam sreće što sam ih tada pronašla"
Blic 04.06.2025
Pevačica Dara Bubamara otkrila je gostujući u "Ceca show" detalje saradnje sa Stefanom Đurićem Rastom i Cobijem. Večeras, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 145, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova… »
"Ja sam pronašla rastu i cobija, sa mnom su počeli da rade!" Dara Bubamara tvrdi: Nisu imali ni jedan hit, bili su u mojim…
Kurir 04.06.2025
Pevačica Dara Bubamara je tokom gostovanja otkrila detalje o saradnji sa poznatim muzičarima koji su tada tek počinjali svoje karijere. - Među prvima sam počela da sarađujem sa Dekijem Kostićem. Prvu pesmu "Kraj i tačka" je radio meni. On je pisao i… »
Vesti dana »
UKP ušao u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu: Policija da obavila razgovore sa dekanom i zaposlenima
NIN pre 3 satajoš 88 povezanih
Prve reči Đoana Penjaroje posle herojske pobede Partizana: Evo šta je rekao trener crno-belih nakon trilera u Areni!
Kurir pre 20 minutajoš 43 povezane
"Moraju da otvore moj prolaz": Tramp objasnio novinarima zašto je preimenovao Ormuški moreuz
Mondo pre 19 minutajoš 33 povezane
Jakov na koncertu objavio prepisku sa Sergejem Ćetkovićem! Pitao ga da mu bude gost, pa dobio ovaj odgovor
Telegraf pre 29 minutajoš 23 povezane