Povezane vesti
„Imala sam dve operacije i osam najtežih hemioterapija“: Glumica otkrila da se godinu dana borila sa rakom
Nova 04.06.2025
Srpska glumica Vesna Stanković otkrila je na svom Fejsbuk nalogu da se godinu dana borila sa rakom i da ga je pobedila. Vesna je otkrila da je imala dve operacije, osam hemioterapija i da je doživela veliku izdaju od strane prijatelja. „Danas je značajan… »
"Imala sam dve operacije i osam najtežih hemioterapija. Opadala mi je kosa, nokti, trepavice": Glumica otkrila da se godinu…
Blic 04.06.2025
Srpska glumica Vesna Stanković otkrila je na svom Fejsbuk nalogu da se godinu dana borila sa rakom i da ga je pobedila. Naime, Vesna je otkrila da je imala dve operacije, osam hemioterapija i da je doživela veliku izdaju od strane prijatelja. - Danas je… »
Vesti dana »
Sabalenka posle pitanja Telegrafa otkrila kada želi da postane majka: "Možda me budete gledali kao baku!"
Telegraf pre 19 minutajoš 9 povezanih
Posle više od tri i po sata završeni razgovori između Putina i Vitkofa u Moskvi: Ništa od kompromisa?
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
Trese se Marakana! UEFA već odredila Zvezdi rivala u nokaut fazi Lige Evrope
Večernje novosti pre 4 minutajoš 5 povezanih
Evo kada Novak Đoković igra meč trećeg kola Australijan opena: Idealan termin za ljude u Srbiji!
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane