Povezane vesti
„Imala sam dve operacije i osam najtežih hemioterapija“: Glumica otkrila da se godinu dana borila sa rakom
Nova 04.06.2025
Srpska glumica Vesna Stanković otkrila je na svom Fejsbuk nalogu da se godinu dana borila sa rakom i da ga je pobedila. Vesna je otkrila da je imala dve operacije, osam hemioterapija i da je doživela veliku izdaju od strane prijatelja. „Danas je značajan… »
"Imala sam dve operacije i osam najtežih hemioterapija. Opadala mi je kosa, nokti, trepavice": Glumica otkrila da se godinu…
Blic 04.06.2025
Srpska glumica Vesna Stanković otkrila je na svom Fejsbuk nalogu da se godinu dana borila sa rakom i da ga je pobedila. Naime, Vesna je otkrila da je imala dve operacije, osam hemioterapija i da je doživela veliku izdaju od strane prijatelja. - Danas je… »
Vesti dana »
Evropske demokrate o intervenciji policije na Medicinskom fakultetu: Je l’ to tvoj dijalog, Vučiću?
Radio sto plus pre 51 minutajoš 10 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Teheran: Ormuz neće ostati otvoren ako SAD nastave blokadu; "Džerald Ford" uplovio u vode Bliskog istoka
RTV pre 11 minutajoš 7 povezanih
50. dan rata na Bliskom istoku: Tramp preti novim bombardovanjem, najveći nosač aviona na svetu u pripravnosti
Mondo pre 51 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 18. april: Umro Albert Ajnštajn, raspušten Informbiro...
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih