Povezane vesti
"Čak je i ćerka mislila da sam luda" Ruška Jakić jednom izjavom napravila opštu pometnju!
Alo 04.06.2025
Jednom prilikom je priznala da svako jutro sebi u ogledalu kaže: "Dobro jutro lepotice" Ruška Jakić neretko je izazvala reakcije javnosti zbog svojih izjava i načina života, a kako kaže, čak i njena ćerka nije odobravala njeno ponašanje. Jednom prilikom… »
"Čak je i ćerka mislila da sam luda": O izjavi naše voditeljke i danas bruji javnost: "Ta rečenica ima duboko značenje"
Blic 04.06.2025
Voditeljka Ruška Jakić neretko je izazvala reakcije javnosti zbog svojih izjava i načina života, a kako kaže, čak i njena ćerka nije odobravala njeno ponašanje. Naime, Ruška Jakić je priznala da svako jutro sebi u ogledal kaže: "Dobro jutro lepotice", a… »
"Svi su mislili da sam luda, pa čak i moja ćerka..." Ruška Jakić otkrila šta se krije iza njene čuvene rečenice
Kurir 04.06.2025
Ruška Jakić nedavno je govorila o svojim životnim usponima i padovima, ljubavi, prevari ali i svim pobedama. Ruška je za Kurir otkrila šta je ono što joj je promenilo život iz korena i učinilo je srećnijom i prepoznatljivom. - Kada sam 1994. godine… »
Vesti dana »

Dosadašnji fudbaler Zvezde Ebenezer Anan zvanično potpisao ugovor sa Sent Etjenom
Dnevnik pre 13 minutajoš 44 povezane

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, među njima i Srbija
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 54 povezane

Nesreća na visećem mostu u kineskoj oblasti Sinđang, pet osoba poginulo, 24 povređene
Euronews pre 57 minutajoš 30 povezanih