Povezane vesti
Osvajačica olimpijske bronze pravi pauzu zbog stresa i zasićenja
Sport klub 04.06.2025
Nije život profesionalnog sportiste baš "med i mleko" kao što većina misli, nekada vam silne obaveze i napori dođu glave... To je na svojoj koži osetila hrvatska takmičarka u tekvondou Lena Stojković koja je donela odluku da se privremeno povuče iz… »
„Drago mi je što je Bodiroga koristio moju fintu, uspeo bi u NBA“
Sport klub 04.06.2025
Legendarni Danko Cjvetićanin je gostujući u emisiji JutroSK govorio i o čuvenoj finti koja ga je proslavila, a koju su kasnije kopirali brojni igrači, među njima i Dejan Bodiroga. POPULARNO NA PORTALU SPORT KLUBA Aleksandra Krunić – od „ispale“ pred… »
Nastavlja se finalna serija u Grčkoj, ali uz jedan uslov
Sport klub 04.06.2025
Finalna serija grčke lige u košarci biće nastavljena nakn intervencije organa vlasti, a dogovoren je jedan uslov koji će važiti za predstojeće mečeve. Kako prenose mediji u Grčkoj, utakmice će se igrati bez prisustva vlasnika tima koji gostuje. To je… »
Oživeo karijeru: Kariusu novi ugovor u Šalkeu
Sport klub 04.06.2025
Iskusni nemački golman i bivši čuvar mreže Liverpula, Loris Karius, potpisaće ugovor sa Šalkeom do 2027. Karis je na polusezoni stigao u Šalke kao slobodan igrač, proslavio se na debiju, imao nekoliko zapaženih nastupa, a onda se povredio. Ipak, u bivšem… »
Vesti dana »

Tramp dao novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini: Desetak dana
Radio 021 pre 49 minutajoš 36 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 57 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih