Povezane vesti
Balaševićeva ćerka borila se za život nakon teške nesreće: O tome je Đole napisao potresne stihove " Ja sam prošla kroz pakao…
Kurir 04.06.2025
Jelena Balašević, ćerka legendarnog kantautora Đorđa Balaševića bila je na ivici života i smrti, a o ovoj potresnoj situaciji je i njen otac svojevremeno skovao jednu od svojih najlepših pesama. Ona je o toj situaciji javno govorila prisećajući se… »
"Imala sam malo šanse da preživim": Ćerka Đorđa Balaševića prošla je kroz agoniju, godinu dana je bila invalid: "Govorili su…
Blic 04.06.2025
Kantautor, tekstopisac i pevač Đorđe Balašević iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i njihovo troje dece - ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu, kao i unuke. Balašević nikada nije previše govorio o svojoj porodici u javnosti, ali poznato je da je njegova… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 81 povezana

Autom i nožem napao ljude kod sinagoge u Mančesteru, dvoje ubijenih, napadač „verovatno“ mrtav
Danas pre 22 minutajoš 44 povezane

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 63 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih