Povezane vesti

U 62.: Godini se verila za grka, pa on prestao da joj se javlja Evo kako su se razišli Maja Volk i njen bivši: "Kod njega mi…

U 62.: Godini se verila za grka, pa on prestao da joj se javlja Evo kako su se razišli Maja Volk i njen bivši: "Kod njega mi…

Blic pre 11 dana
Maja Volk (66), 2021. godine doživela je veliki stres kada ju je ostavio tadašnji verenik Grk Nikos Gusgunis. Pored toga Maja je tada zbog administrativne greške ostala i bez penzije. Maja Volk o dramu koja ju je tada zadesila pričala je i javno. -… »
U 62. Godini se verila za grka, a kad je ostavio ostala bez primanja: "Strah i paranoja su pomutili svest, obavestila sam ga…

U 62. Godini se verila za grka, a kad je ostavio ostala bez primanja: "Strah i paranoja su pomutili svest, obavestila sam ga…

Kurir pre 11 dana
Maja Volk (66) je pre četiri godine doživela veliki stres kada ju je ostavio verenik Nikos Gusgunis. Maja je u tom periodu zbog administrativne greške ostala i bez penzije, što ju je dodatno pogodilo. - Osećam se kao na nekom ispitu, kao da me Bog… »

Vesti dana »