Povezane vesti
U 62.: Godini se verila za grka, pa on prestao da joj se javlja Evo kako su se razišli Maja Volk i njen bivši: "Kod njega mi…
Blic 04.06.2025
Maja Volk (66), 2021. godine doživela je veliki stres kada ju je ostavio tadašnji verenik Grk Nikos Gusgunis. Pored toga Maja je tada zbog administrativne greške ostala i bez penzije. Maja Volk o dramu koja ju je tada zadesila pričala je i javno. -… »
U 62. Godini se verila za grka, a kad je ostavio ostala bez primanja: "Strah i paranoja su pomutili svest, obavestila sam ga…
Kurir 04.06.2025
Maja Volk (66) je pre četiri godine doživela veliki stres kada ju je ostavio verenik Nikos Gusgunis. Maja je u tom periodu zbog administrativne greške ostala i bez penzije, što ju je dodatno pogodilo. - Osećam se kao na nekom ispitu, kao da me Bog… »
Vesti dana »
Leskovčanka Vanja Ivanović osvojila sa reprezentacijom bronzanu medalju na prvenstvu Evrope
Jug press pre 24 satajoš 105 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 5 satijoš 39 povezanih
Vojvodina ispred Zvezde pred derbi sa Partizanom, a trener je ljut: "Hitno da rešimo to sa egom"
Mondo pre 49 minutajoš 38 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 4 satijoš 42 povezane
Alternativi za Nemačku fale tri glasa za većinu u Saksoniji Anhaltu: Ulrih Zigmund odbacio mogućnost manjinske vlade
Nova pre 1 satjoš 72 povezane