Повезане вести
"Био је то брутални физички напад, суочили смо се са правим лицем фашизма" Милош Павловић: Добио сам ударце по стомаку…
Курир 05.06.2025
Студент Милош Павловић нападнут је вечерас у Београду. Њега су напали блокадери, након чега је одвезен у Ургентни центар. - Био сам изложен бруталном физичком нападу само зато што сам мирно седео у кафићу, нападнути смо без… »
"Има повреде главе, груди, исечена му је рука, његовог друга су ударили у место где је раније оперисан" Лончар о повредама…
Курир 05.06.2025
Студент Милош Павловић нападнут је вечерас код Студентског града. Осим њега нападнута су и двојица његових другова, а о њиховом стању говорио је министар здравља Златибор Лончар. - Милош је добио повреде главе, грудног коша… »
Нападнут Милош Павловић (видео)
Политика 05.06.2025
Студент Медицинског факултета Милош Павловић нападнут је вечерас у једном београдском кафићу. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би зоомер (@зоомер_рс) Павловића су напали блокадери и друге присталице опозиције. Како… »
Павловић задобио повреде главе, грудног коша, леђа, руке; нападнут и Балаћ (видео)
Политика 05.06.2025
Студент Милош Павловић налази се у Ургентном центру након што је брутално нападнут. Милошем је посетио и министар здравља Златибор Лончар. Иоур бровсер доесн’т суппорт видео. Плеасе довнлоад тхе филе: видео/мп4 - Сем Милоша… »
"Осећао сам страх и језу": Милош Павловић и министар Лончар обратили се из Ургентног центра након напада: Добио сам лименке и…
Блиц 05.06.2025
Студент Милош Павловић обратио се јавности из Ургентног центра након што је нападнут код Студењака. Уз њега је био и министар здравља Златибор Лончар који је саопштио у каквом је стању повређени студент. - И он и његов друг… »
Нападнут Милош Павловић; Златибор Лончар из Ургентног центра: Он је у стању шока
Б92 05.06.2025
Министар здравља Златибор Лончар обратио се из Ургентног центра након што је од стране блокадера нападнут Милош Павловић, представник студената који желе да уче. "Он је дошао у једном шокном стању, очигледно су ударци у главу… »
Милош Павловић након напада: Добио сам лименке у лице, ударце у лице, по стомаку, леђима
Б92 05.06.2025
Представник студената који желе да уче и који бораве у Пионирском парку Милош Павловић се обратио јавности из Ургентног центра након што је нападнут. "Био сам изложен бруталном физичком нападу, моји другари и ја, само зато што… »
Вести дана »
Милојевић пред Штурм проговорио о Арнаутовићу, открио и шта му се догађа по први пут у каријери
Данас пре 6 сатијош 6 повезаних
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 3 повезане
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 6 сатијош 3 повезане