Povezane vesti
"Bio je to brutalni fizički napad, suočili smo se sa pravim licem fašizma" Miloš Pavlović: Dobio sam udarce po stomaku…
Kurir 05.06.2025
Student Miloš Pavlović napadnut je večeras u Beogradu. Njega su napali blokaderi, nakon čega je odvezen u Urgentni centar. - Bio sam izložen brutalnom fizičkom napadu samo zato što sam mirno sedeo u kafiću, napadnuti smo bez upozorenja. Dobio sam udarce… »
"Ima povrede glave, grudi, isečena mu je ruka, njegovog druga su udarili u mesto gde je ranije operisan" Lončar o povredama…
Kurir 05.06.2025
Student Miloš Pavlović napadnut je večeras kod Studentskog grada. Osim njega napadnuta su i dvojica njegovih drugova, a o njihovom stanju govorio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. - Miloš je dobio povrede glave, grudnog koša, leđa isečena mu je… »
Napadnut Miloš Pavlović (video)
Politika 05.06.2025
Student Medicinskog fakulteta Miloš Pavlović napadnut je večeras u jednom beogradskom kafiću. View this post on Instagram A post shared by zoomer (@zoomer_rs) Pavlovića su napali blokaderi i druge pristalice opozicije. Kako saznajemo, Pavlović je nakon… »
Pavlović zadobio povrede glave, grudnog koša, leđa, ruke; napadnut i Balać (video)
Politika 05.06.2025
Student Miloš Pavlović nalazi se u Urgentnom centru nakon što je brutalno napadnut. Milošem je posetio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Your browser doesn’t support video. Please download the file: video/mp4 - Sem Miloša prijmljen je i njegov drug u… »
"Osećao sam strah i jezu": Miloš Pavlović i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i…
Blic 05.06.2025
Student Miloš Pavlović obratio se javnosti iz Urgentnog centra nakon što je napadnut kod Studenjaka. Uz njega je bio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je saopštio u kakvom je stanju povređeni student. - I on i njegov drug imaju povrede leđa… »
Napadnut Miloš Pavlović; Zlatibor Lončar iz Urgentnog centra: On je u stanju šoka
B92 05.06.2025
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar obratio se iz Urgentnog centra nakon što je od strane blokadera napadnut Miloš Pavlović, predstavnik studenata koji žele da uče. "On je došao u jednom šoknom stanju, očigledno su udarci u glavu ostavili posledice. Radi… »
Miloš Pavlović nakon napada: Dobio sam limenke u lice, udarce u lice, po stomaku, leđima
B92 05.06.2025
Predstavnik studenata koji žele da uče i koji borave u Pionirskom parku Miloš Pavlović se obratio javnosti iz Urgentnog centra nakon što je napadnut. "Bio sam izložen brutalnom fizičkom napadu, moji drugari i ja, samo zato što smo mirno sedeli i nikom… »
Vesti dana »

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 7 minutajoš 47 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 2 satajoš 28 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih