Povezane vesti
„Često poželim drugu ženu, ali ne isplati mi se da se razvodim“: Naš pevač iskreno o braku
Nova pre 10 dana
Aleksandar Aca Ilić decenijama je u braku sa Biljanom Jevtić, a iako važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, pevač priznaje da nije imun na druge žene. Aleksandar Aca Ilić i Biljana Jevtić zajedno su oko četiri decenije, a u braku su… »
"Pomislim kako je neka žena lepa i poželim da je moja": Pevač nakon 40 godina braka šokirao priznanjem: "Sad je kasno za…
Blic pre 10 dana
Aca Ilić i Biljana Jevtić su prvi poznati par čija svadba je javno pokazana. Od tada je prošlo 40 godina, a njihova ljubavna priča i dalje pleni pažnjom. Aca Ilić je jednom prilikom govorio o ljubavi i temi razvoda, a onda je iznenadio pruiznanjem o… »
Posle 40 godina braka šokirao priznanjem "Sada je kasno za razvod, a kad vidim lepu ženu, poželim da bude moja"
Alo pre 10 dana
Jednom prilikom pevač je govorio o ljubavi i temi razvoda. Aca Ilić i Biljana Jevtić su pre 40 godina stali na ludi kamen, a njihova ljubavna priča i dalje privlači pažnju javnosti. Jednom prilikom pevač je govorio o ljubavi i temi razvoda, a onda je… »
"Kasno je sad za razvod, ali često mislim o drugim ženama": Aca Ilić progovorio o razvodu od Biljane jevtić
Mondo pre 10 dana
Aca je istakao da ni u njihovom braku ne cvetaju ruže, ali da je to kao i u svakom drugom odnosu, potrebno ga je negovati i raditi na tome. Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a zajedno su već više od 40… »
"Često mislim o drugim ženama, ali kasno je SAD za razvod!" Aca Ilić šokirao priznanjem: Bolje bolan kraj, nego bol bez…
Kurir pre 10 dana
Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najsladnijih parova na estradi, a u braku su više od 40 godina. Sudeći po pevačevom priznanju ni kod njih ne cvetaju ruže, bilo je dosta svađa, ali o razvodu nikad nisu pričali. - Ima mnogo lepih žena… »
Zbog ljubavi je napustila Srbiju i odrekla svega, a onda otkrila detalje o braku i porodici: „Mlađi sin neće da priča srpski“…
Nova pre 10 dana
Emina Jahović je bila spremna da zbog ljubavi napravi krupne korake i donese velike odluke, kao i da promeni život iz korena. Popularna pevačica se 2018. godine razvela od supruga Mustafe Sandala, posle deset godina braka. Međutim, i nakon razvoda još… »
Kada sam ostala sama sa njima bila sam bespomoćna: Emina Jahović o odnosu sa sinovima
Story pre 10 dana
Pevačica Emina Jahović u zenitu svoje karijere napustila je Srbiju i otišla u Tursku, gde se udala za njihovu muzičku zvezdu, Mustafu Sandala. - Život mi je odavno u koferu, što više prolazi vreme, sve više se smanjuje svet u mojoj glavi. Za mene nije… »
"Sin odbija da priča srpski, u Turskoj se i dalje osećam kao stranac" Emina Jahović o životu nakon razvoda i bivšoj svekrvi…
Kurir pre 10 dana
Emina Jahović se 2018. godine razvela od turskog kolege Mustafe Sandala, posle deset godina braka, ali još uvek veruje u ljubav i zajednicu. Ona je zbog ljubavi ostavila ceo život u Srbiji i otišla u Tursku, gde se udala i rodila dva sina. Pevačica ne… »
Preživela karcinom, smrt voljene osobe, nasilje u porodici... Anabela prošla kroz golgotu a izgleda kao milion dolara (foto)
Kurir pre 10 dana
Anabelu Atijas život uopšte nije mazio, pored toga što je prošla agonije u detinjstvu, tinejdžerskom dobu, one je nisu zaobišle ni u bračnim vodama. Naime, Anabela je odrasla kao usamljena devojčica o čemu je jednom prilikom govorila, a sa 20 godina je… »
Pokušala je da sačuva brak 16 godina, razvod je bio neminovan Pevačica zbog jedne rečenice stavila tačku i otišla od muža…
Alo pre 10 dana
Jednom prilikom je govorila o detaljima iz njihovog života i tada je otkrila da se nisu slagali, te da ju je "ubijalo" što su bili mnogo različiti. Pevačica narodne muzike, Nada Obrić, iza sebe ima dva braka, a sa prvim suprugom prošla je kroz razne… »
Pevačica prolazila kroz strašne agonije, a danas izgleda neverovatno: Bivši muž ju je tukao, sadašnji se lečio od alkohola…
Blic pre 10 dana
Pevačicu Anabelu Atijas život uopšte nije mazio, pored toga što je prošla agonije u detinjstvu, tinejdžerskom dobu, one je nisu zaobišle ni u bračnim vodama. Naime, Anabela je odrasla kao usamljena devojčica o čemu je jednom prilikom govorila, a sa 20… »
"Bolje da me je ubio nego što je to rekao": Pevačica ceo život mučila muku sa mužem: "Tešila sam ga kad se posvađa sa…
Blic pre 10 dana
Pevačica narodne muzike, Nada Obrić, iza sebe ima dva braka, a sa prvim suprugom prošla je kroz razne situacije. Iako se 16 godina pokušavala da sačuva brak, to joj ipak nije pošlo za rukom. Jednom prilikom je govorila o detaljima iz njihovog života i… »
"Sin odbija da priča srpski, u Turskoj se i dalje osećam kao stranac": Emina Jahović otkrila svoju veliku odluku, njena deca…
Blic pre 10 dana
Poznata pevačica Emina Jahović se 2018. godine razvela od turskog kolege Mustafe Sandala, posle deset godina braka, ali još uvek veruje u ljubav i zajednicu. Ona je zbog ljubavi ostavila ceo život u Srbiji i otišla u Tursku, gde se udala i rodila dva… »
Vesti dana »

Odbijeni svi prigovori opozicije u Zaječaru, najavljeni protesti i žalbe sudu
Novi magazin pre 4 satijoš 18 povezanih

Ispred Vlade Srbije nastavljen protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu
RTV pre 2 satajoš 24 povezane

Karaičić objasnio šta je sa bongom i marinkovićem: Više smo želeli da ekipi izbacimo te promile alkohola iz tela i da počnu bolje da igraju...
Kurir pre 24 satajoš 29 povezanih

Prvak Evrope se ne šali - krenuo i po svetsku titulu: Psž pokerom demolirao Atletiko Madrid
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih