Povezane vesti

Evo kada Novak Đoković igra protiv Janika Sinera za finale Rolan Garosa

Evo kada Novak Đoković igra protiv Janika Sinera za finale Rolan Garosa

Telegraf pre 10 dana
Novak Đoković je posle preokreta savladao Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa rezultatom 3:1 (4:6, 6:3, 6:2, 6:4) i tako zakazao pravi teniski klasik sa Italijanom Janikom Sinerom. Siner je do polufinala delovao moćno i sigurno, "metlao" je… »
Vilander zna kako Novak moze da pobedi Sinera: Evo šta Đoković mora da uradi...

Vilander zna kako Novak moze da pobedi Sinera: Evo šta Đoković mora da uradi...

Kurir pre 9 dana
Novak Đoković i Janik Siner u petak se sastaju u velikom polufinalnom duelu Rolan Garosa. Svoju prognozu uoči ovog duela izneo je legendarni Šveđanin Mats Vilander poznati teniski analitičar. Novak je posle preokreta protiv Saše Zvereva obezbedio… »
Đoković ima ključ za pobedu nad Sinerom! Vuk Brajović za Kurir televiziju: Novak pruža mečeve kao u najboljim danima!

Đoković ima ključ za pobedu nad Sinerom! Vuk Brajović za Kurir televiziju: Novak pruža mečeve kao u najboljim danima!

Kurir pre 9 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa. Đoković je posle preokreta savladao trećeg nosioca Aleksandra Zvereva sa 3:1, po setovima. Sledi okršaj sa prvim teniserom sveta Janikom Sinerom. Više o plasmanu Đokovića za "Puls Srbije" na Kurir… »
"Bože, još koliko ćemo gledati Novaka?": Džim Kurijer pogledao Đokovića i znao da će igrati kao mašina

"Bože, još koliko ćemo gledati Novaka?": Džim Kurijer pogledao Đokovića i znao da će igrati kao mašina

Mondo pre 9 dana
Slavni američki teniser Džim Kurijer prepoznao je momenat u kojem je Novak Đoković zaigrao savršen tenis protiv Saše Zvereva. Novak Đoković razbio je Aleksandera Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa pobedivši ga 3:1 posle preokreta. Srpski teniser pokazao… »
Pitali smo ChatGPT za ishod meča Đoković - Siner na RG: Rekao je tačan rezultat i šokirao, evo ko ide u finale

Pitali smo ChatGPT za ishod meča Đoković - Siner na RG: Rekao je tačan rezultat i šokirao, evo ko ide u finale

Telegraf pre 9 dana
Srpski as Novak Đoković i italijansko tenisko čudo Jannik Siner zakazali su epski duel u polufinalu Rolan Garosa, pošto su u četvrtfinalima opravdali ulogu favorita i pokazali vrhunski tenis. Đoković je u svom stilu posle preokreta savladao Aleksandra… »
Đoković: Ne razmišljam o Sineru već o meni

Đoković: Ne razmišljam o Sineru već o meni

Sportski žurnal pre 9 dana
„S timom ću raditi na nekim jedinstvenim i bitnim stvarima”. Znam i ne znam kako da ga zaustavim. Znam šta mogu da očekujem od njega, ali igrati protiv "broja 1" u završnici gren slema, nema veće motivacije od toga za mene - rekao je srpski teniser Novak… »
Đoković o Sineru: Nema veće motivacije za mene od duela protiv „broja 1” na Slemu

Đoković o Sineru: Nema veće motivacije za mene od duela protiv „broja 1” na Slemu

Politika pre 9 dana
PARIZ – Znam i ne znam kako da ga zaustavim. Znam šta mogu da očekujem od njega, ali igrati protiv „broja 1” u završnici gren slema, nema veće motivacije od toga za mene, rekao je srpski teniser Novak Đoković uoči polufinala Rolan Garosa protiv Janika… »

Vesti dana »