Povezane vesti
Evo kada Novak Đoković igra protiv Janika Sinera za finale Rolan Garosa
Telegraf pre 10 dana
Novak Đoković je posle preokreta savladao Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa rezultatom 3:1 (4:6, 6:3, 6:2, 6:4) i tako zakazao pravi teniski klasik sa Italijanom Janikom Sinerom. Siner je do polufinala delovao moćno i sigurno, "metlao" je… »
Vilander zna kako Novak moze da pobedi Sinera: Evo šta Đoković mora da uradi...
Kurir pre 9 dana
Novak Đoković i Janik Siner u petak se sastaju u velikom polufinalnom duelu Rolan Garosa. Svoju prognozu uoči ovog duela izneo je legendarni Šveđanin Mats Vilander poznati teniski analitičar. Novak je posle preokreta protiv Saše Zvereva obezbedio… »
Đoković ima ključ za pobedu nad Sinerom! Vuk Brajović za Kurir televiziju: Novak pruža mečeve kao u najboljim danima!
Kurir pre 9 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa. Đoković je posle preokreta savladao trećeg nosioca Aleksandra Zvereva sa 3:1, po setovima. Sledi okršaj sa prvim teniserom sveta Janikom Sinerom. Više o plasmanu Đokovića za "Puls Srbije" na Kurir… »
"Bože, još koliko ćemo gledati Novaka?": Džim Kurijer pogledao Đokovića i znao da će igrati kao mašina
Mondo pre 9 dana
Slavni američki teniser Džim Kurijer prepoznao je momenat u kojem je Novak Đoković zaigrao savršen tenis protiv Saše Zvereva. Novak Đoković razbio je Aleksandera Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa pobedivši ga 3:1 posle preokreta. Srpski teniser pokazao… »
Pitali smo ChatGPT za ishod meča Đoković - Siner na RG: Rekao je tačan rezultat i šokirao, evo ko ide u finale
Telegraf pre 9 dana
Srpski as Novak Đoković i italijansko tenisko čudo Jannik Siner zakazali su epski duel u polufinalu Rolan Garosa, pošto su u četvrtfinalima opravdali ulogu favorita i pokazali vrhunski tenis. Đoković je u svom stilu posle preokreta savladao Aleksandra… »
Đoković: Ne razmišljam o Sineru već o meni
Sportski žurnal pre 9 dana
„S timom ću raditi na nekim jedinstvenim i bitnim stvarima”. Znam i ne znam kako da ga zaustavim. Znam šta mogu da očekujem od njega, ali igrati protiv "broja 1" u završnici gren slema, nema veće motivacije od toga za mene - rekao je srpski teniser Novak… »
Đoković o Sineru: Nema veće motivacije za mene od duela protiv „broja 1” na Slemu
Politika pre 9 dana
PARIZ – Znam i ne znam kako da ga zaustavim. Znam šta mogu da očekujem od njega, ali igrati protiv „broja 1” u završnici gren slema, nema veće motivacije od toga za mene, rekao je srpski teniser Novak Đoković uoči polufinala Rolan Garosa protiv Janika… »
Vesti dana »

Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 6 satijoš 10 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

"Bez kraljeva": Stotine hiljada ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Telegraf pre 6 satijoš 3 povezane

Đurđević Stamenkovski: Košare najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 8 satijoš 1 povezana