Повезане вести

Ево када Новак Ђоковић игра против Јаника Синера за финале Ролан Гароса

Ево када Новак Ђоковић игра против Јаника Синера за финале Ролан Гароса

Телеграф 05.06.2025
Новак Ђоковић је после преокрета савладао Александра Зверева у четвртфиналу Ролан Гароса резултатом 3:1 (4:6, 6:3, 6:2, 6:4) и тако заказао прави тениски класик са Италијаном Јаником Синером. Синер је до полуфинала деловао моћно… »
Виландер зна како Новак мозе да победи Синера: Ево шта Ђоковић мора да уради...

Виландер зна како Новак мозе да победи Синера: Ево шта Ђоковић мора да уради...

Курир 05.06.2025
Новак Ђоковић и Јаник Синер у петак се састају у великом полуфиналном дуелу Ролан Гароса. Своју прогнозу уочи овог дуела изнео је легендарни Швеђанин Матс Виландер познати тениски аналитичар. Новак је после преокрета против Саше… »
Ђоковић има кључ за победу над Синером! Вук Брајовић за Курир телевизију: Новак пружа мечеве као у најбољим данима!

Ђоковић има кључ за победу над Синером! Вук Брајовић за Курир телевизију: Новак пружа мечеве као у најбољим данима!

Курир 05.06.2025
Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ролан Гароса. Ђоковић је после преокрета савладао трећег носиоца Александра Зверева са 3:1, по сетовима. Следи окршај са првим тенисером света Јаником Синером. Више о пласману Ђоковића за… »
"Боже, још колико ћемо гледати Новака?": Џим Куријер погледао Ђоковића и знао да ће играти као машина

"Боже, још колико ћемо гледати Новака?": Џим Куријер погледао Ђоковића и знао да ће играти као машина

Мондо 05.06.2025
Славни амерички тенисер Џим Куријер препознао је моменат у којем је Новак Ђоковић заиграо савршен тенис против Саше Зверева. Новак Ђоковић разбио је Александера Зверева у четвртфиналу Ролан Гароса победивши га 3:1 после… »
Питали смо ЦхатГПТ за исход меча Ђоковић - Синер на РГ: Рекао је тачан резултат и шокирао, ево ко иде у финале

Питали смо ЦхатГПТ за исход меча Ђоковић - Синер на РГ: Рекао је тачан резултат и шокирао, ево ко иде у финале

Телеграф 05.06.2025
Српски ас Новак Ђоковић и италијанско тениско чудо Јанник Синер заказали су епски дуел у полуфиналу Ролан Гароса, пошто су у четвртфиналима оправдали улогу фаворита и показали врхунски тенис. Ђоковић је у свом стилу после… »
Ђоковић: Не размишљам о Синеру већ о мени

Ђоковић: Не размишљам о Синеру већ о мени

Спортски журнал 05.06.2025
„С тимом ћу радити на неким јединственим и битним стварима”. Знам и не знам како да га зауставим. Знам шта могу да очекујем од њега, али играти против "броја 1" у завршници грен слема, нема веће мотивације од тога за мене -… »
Ђоковић о Синеру: Нема веће мотивације за мене од дуела против „броја 1” на Слему

Ђоковић о Синеру: Нема веће мотивације за мене од дуела против „броја 1” на Слему

Политика 05.06.2025
ПАРИЗ – Знам и не знам како да га зауставим. Знам шта могу да очекујем од њега, али играти против „броја 1” у завршници грен слема, нема веће мотивације од тога за мене, рекао је српски тенисер Новак Ђоковић уочи полуфинала… »

Вести дана »