Повезане вести
Ево када Новак Ђоковић игра против Јаника Синера за финале Ролан Гароса
Телеграф 05.06.2025
Новак Ђоковић је после преокрета савладао Александра Зверева у четвртфиналу Ролан Гароса резултатом 3:1 (4:6, 6:3, 6:2, 6:4) и тако заказао прави тениски класик са Италијаном Јаником Синером. Синер је до полуфинала деловао моћно… »
Виландер зна како Новак мозе да победи Синера: Ево шта Ђоковић мора да уради...
Курир 05.06.2025
Новак Ђоковић и Јаник Синер у петак се састају у великом полуфиналном дуелу Ролан Гароса. Своју прогнозу уочи овог дуела изнео је легендарни Швеђанин Матс Виландер познати тениски аналитичар. Новак је после преокрета против Саше… »
Ђоковић има кључ за победу над Синером! Вук Брајовић за Курир телевизију: Новак пружа мечеве као у најбољим данима!
Курир 05.06.2025
Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ролан Гароса. Ђоковић је после преокрета савладао трећег носиоца Александра Зверева са 3:1, по сетовима. Следи окршај са првим тенисером света Јаником Синером. Више о пласману Ђоковића за… »
"Боже, још колико ћемо гледати Новака?": Џим Куријер погледао Ђоковића и знао да ће играти као машина
Мондо 05.06.2025
Славни амерички тенисер Џим Куријер препознао је моменат у којем је Новак Ђоковић заиграо савршен тенис против Саше Зверева. Новак Ђоковић разбио је Александера Зверева у четвртфиналу Ролан Гароса победивши га 3:1 после… »
Питали смо ЦхатГПТ за исход меча Ђоковић - Синер на РГ: Рекао је тачан резултат и шокирао, ево ко иде у финале
Телеграф 05.06.2025
Српски ас Новак Ђоковић и италијанско тениско чудо Јанник Синер заказали су епски дуел у полуфиналу Ролан Гароса, пошто су у четвртфиналима оправдали улогу фаворита и показали врхунски тенис. Ђоковић је у свом стилу после… »
Ђоковић: Не размишљам о Синеру већ о мени
Спортски журнал 05.06.2025
„С тимом ћу радити на неким јединственим и битним стварима”. Знам и не знам како да га зауставим. Знам шта могу да очекујем од њега, али играти против "броја 1" у завршници грен слема, нема веће мотивације од тога за мене -… »
Ђоковић о Синеру: Нема веће мотивације за мене од дуела против „броја 1” на Слему
Политика 05.06.2025
ПАРИЗ – Знам и не знам како да га зауставим. Знам шта могу да очекујем од њега, али играти против „броја 1” у завршници грен слема, нема веће мотивације од тога за мене, рекао је српски тенисер Новак Ђоковић уочи полуфинала… »
Вести дана »
Крузер страве стиже на Тенерифе: Почиње масовна евакуација због смртоносног вируса
ИндексОнлине пре 23 минутајош 38 повезаних
Симптоми личе на грип, а онда крећу да отказују органи: Директорка "Батута" се огласила о хантавирусу
Мондо пре 1 сатјош 21 повезана
Први извоз гаса од почетка рата: Катарски танкер пробио блокаду у Ормуском мореузу и кренуо ка Пакистану
Курир пре 33 минутајош 10 повезаних