Повезане вести

Смрт у породици Јоване Пајић, саопштено у касне сате... Певачици је срце сломљено

Смрт у породици Јоване Пајић, саопштено у касне сате... Певачици је срце сломљено

Телеграф 05.06.2025
Певачица Јована Пајић огласила се у касне сате путем друштвене мреже Инстаграм и саопштила да је њену породицу задесио смртни случај. Јована Пајић јавно се опростила од свој стрица. Објавила је његову фотографију уз последњу… »
Јована се огласила после смрти у породици: Твој смех, наши разговори…

Јована се огласила после смрти у породици: Твој смех, наши разговори…

Свет & Скандал 05.06.2025
Певачица Јована Пајић поделила је са својим пратиоцима на друштвеним мрежама да је њеној породици завладала велика туга – преминуо је њен вољени стриц. Смрт у породици Јоване Пајић веома је потресла певачицу и чланове њене… »
Најтужнији 5. јун... Породица Јоване Пајић завијена у црно

Најтужнији 5. јун... Породица Јоване Пајић завијена у црно

Хелло 05.06.2025
Породица Јоване Пајић дочекала је велику тугу Јована Пајић огласила се данас на друштвеним мрежама поводом смртног случаја који је задесио њену породицу. Наиме, певачица је саопштила да је преминуо њен стриц, за којег је била… »
Велика туга у породици Јоване Пајић: Певачица се огласила у касне сате поводом смртног случаја

Велика туга у породици Јоване Пајић: Певачица се огласила у касне сате поводом смртног случаја

Мондо 05.06.2025
Певачица Јована Пајић је изгубила члана породице за којег је била јако везана. Јована Пајић се на друштвеним мрежама огласила, и открила да је завладала туга у њеној породици. Певачица је саопштила да јој је умро стриц. Јована… »
Смрт у породици Јоване Пајић Певачица смогла снаге да се огласи, па потврдила тужне вести

Смрт у породици Јоване Пајић Певачица смогла снаге да се огласи, па потврдила тужне вести

Ало 05.06.2025
Јована Пајић смрт у породици тешко поднела. Јована Пајић огласила се на друштвеним мрежама поводом смртног случаја који је задесио њену породицу. Јована Пајић саопштила је да јој је умро стриц, за којег је била веома везана… »
Смрт у породици Јоване Пајић: Певачица се огласила сломљена од бола: "Много ћеш ми недостајати"

Смрт у породици Јоване Пајић: Певачица се огласила сломљена од бола: "Много ћеш ми недостајати"

Блиц 05.06.2025
Певачица Јована Пајић огласила се јуче на својим друштвеним мрежама поводом смртног случаја који је погодио њену породицу. Јована Пајић саопштила је да јој је умро стриц, за којег је била веома везана. - Јованчо Мицић... тако ме… »
Туга у дому Јоване Пајић Огласила се певачица на друштвеним мрежама: "Недостајаће ми твој осмех и разговори..."

Туга у дому Јоване Пајић Огласила се певачица на друштвеним мрежама: "Недостајаће ми твој осмех и разговори..."

Курир 05.06.2025
Јована Пајић на друштвеним мрежама огласила се и открила да је завладала туга у њеној породици. Наиме, певачица је саопштила да јој је умро стриц. Јована је објавила његову фотогтрафију и написала емотивне речи: - Јованчо… »
Много ћеш ми недостајати: Јована Пајић се сломила, њега више нема

Много ћеш ми недостајати: Јована Пајић се сломила, њега више нема

Стори 05.06.2025
Певачица Јована Пајић током ноћи огласила се на свом Инстаграму, услед великог губитка. Наиме, њен сфриц је преминуо, што је певачицу веома погодило: Прочитајте: Јована је још увек ту! Девојка Салета Тропика ово више не може да… »

Вести дана »