Povezane vesti

"Zgrožen sam i ogorčen napadom na ove momke!" Siniša Mali: Neće fašizam nikada pobediti, pobediće Srbija

"Zgrožen sam i ogorčen napadom na ove momke!" Siniša Mali: Neće fašizam nikada pobediti, pobediće Srbija

Kurir pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali objavio je na društvenim mrežama da je zgrožen sinoćnjim napadom na studente koji žele da uče. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem i njegovim drugovima, kolegama studentima. Zgrožen i ogorčen… »
Mali osudio napad na studente koji žele da uče: Fašizam u Srbiji neće pobediti

Mali osudio napad na studente koji žele da uče: Fašizam u Srbiji neće pobediti

RTV pre 10 dana
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali osudio je napad na studente koji žele da uče i pozvao građane da podrže pristojnu Srbiju uz poruku da u Srbiji fašizam nikada neće pobediti. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad… »
Mali: Zgrožen sam nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem

Mali: Zgrožen sam nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem

Politika pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom zvaničnom Instagram profilu povodom jezivog napada na studente koji žele da uče, koji se dogodio noćas. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem i njegovim drugovima, kolegama… »
Siniša Mali: Zgrožen sam zbog napada na studenta Pavlovića i njegove kolege; "Fašizam neće pobediti" FOTO

Siniša Mali: Zgrožen sam zbog napada na studenta Pavlovića i njegove kolege; "Fašizam neće pobediti" FOTO

B92 pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom instagram nalogu da je zgrožen sinoćnjim napadom na studente koji žele da uče. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem i njegovim drugovima, kolegama studentima. Zgrožen i ogorčen… »

Vesti dana »