Povezane vesti
"Zgrožen sam i ogorčen napadom na ove momke!" Siniša Mali: Neće fašizam nikada pobediti, pobediće Srbija
Kurir pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali objavio je na društvenim mrežama da je zgrožen sinoćnjim napadom na studente koji žele da uče. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem i njegovim drugovima, kolegama studentima. Zgrožen i ogorčen… »
Mali osudio napad na studente koji žele da uče: Fašizam u Srbiji neće pobediti
RTV pre 10 dana
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali osudio je napad na studente koji žele da uče i pozvao građane da podrže pristojnu Srbiju uz poruku da u Srbiji fašizam nikada neće pobediti. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad… »
Mali: Zgrožen sam nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem
Politika pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom zvaničnom Instagram profilu povodom jezivog napada na studente koji žele da uče, koji se dogodio noćas. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem i njegovim drugovima, kolegama… »
Siniša Mali: Zgrožen sam zbog napada na studenta Pavlovića i njegove kolege; "Fašizam neće pobediti" FOTO
B92 pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom instagram nalogu da je zgrožen sinoćnjim napadom na studente koji žele da uče. "Zgrožen sam sinoćnim nasiljem nad studentom Milošem Pavlovićem i njegovim drugovima, kolegama studentima. Zgrožen i ogorčen… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Politika pre 54 minutajoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Radio sto plus pre 6 satijoš 20 povezanih

Tramp: Zaustaviću rat između Irana i Izraela kao što sam i na Kosovu i Metohiji
RTV pre 29 minutajoš 119 povezanih

Stefan Janjić: Podnosimo žalbu na rešenje Opštinske izborne komisije Kosjerić Višem sudu u Užicu, reč je o skandaloznom kršenju izbornog prava
Glas Šumadije pre 3 satajoš 11 povezanih