Povezane vesti
"Ne treba on da mi priča kakva je moja ćerka": Anabela brutalno odgovorila Slobi nakon šok izjave o Luni
Telegraf pre 10 dana
Pevačica Anabela Atijas pojavila se sinoć na jednoj proslavi u prestoničkom loka, te tom prilikom prokomentarisala nedavnu izjavu Slobe Radanovića da je Luna Đogani bolji čovek od Kije Kockar. - Ne treba mi Sloba da mi kaže kakva je moja ćerka. Nisam… »
"Meni je on super": Anabela Atijas prvi put o dečko svoje ćerke Nine koji nosi nanogicu, a evo šta je rekla o Slobinoj izjavi…
Blic pre 10 dana
Anabela Atijas pojavila se na jednom događaju u prestonici. Anabela je za "Blic" prokomentarisala vezu svoje ćerke Nine sa njenim dečkom. Inače, Nina Đogani je već neko vreme u emotivnoj vezi sa momkom čiji identitet krije od javnosti, a koji je bio u… »
Vesti dana »

Parada za Trampov rođendan izazvala haos na mrežama: Sve gori od mimova, ceo internet se sprda na račun predsednika Amerike FOTO
Nova pre 33 minutajoš 32 povezane

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

Srušio se helikopter sa 5 putnika: Drama u Grčkoj, objavljen snimak pada letelice (Video)
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Izraelska vojska upravo objavila: Pogodili smo iransko nuklearno postrojenje u Isfahanu
Nova pre 33 minutajoš 75 povezanih

Konzul Nikolić: U Izraelu trenutno 2.500 srpskih državljana, u kontaktu smo sa njima
RTV pre 3 satajoš 20 povezanih