Povezane vesti
"Bila sam mlada i luda, sada sam samo luda" Tina Ivanović uradila silikone, pa opet završila u bolnici, preživela golgotu
Kurir 05.06.2025
Tina Ivanović ugradila je jednom prilikom silikone, koje je ubrzo morala da vadi. Naime, pevačica kaže da je na kraju ipak odlučila da na njoj najbolje stoji prirodan izgled, te je sklonila implante. - Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda… »
Uradila silikone, pa ponovo završila u bolnici: Naša pevačica (51) prošla je kao bosa po trnju: "Bila sam luda"
Blic 05.06.2025
Naša pevačica Tina Ivanović ugradila je jednom prilikom silikone, koje je ubrzo morala da vadi. Naime, pevačica kaže da je na kraju ipak odlučila da na njoj najbolje stoji prirodan izgled, te je sklonila implante. - Estetske intervencije na telu više ne… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak, 3. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka s Putinom: Rusija odbacuje mešanje stranaca u unutrašnje stvari u BiH
Blic pre 3 satajoš 1 povezana