Povezane vesti
Autobusi na linijama 41, 42 i 43 menjaju trasu zbog radova u Rumenki
NoviSad.com 05.06.2025
Novi Sad – Autobusi GSP-a na linijama 41, 42 i 43 u petak, 6. juna promeniće trasu kretanja zbog radova na priključku kanalizacije u Vojvođanskoj ulici u Rumenki. Autobusi će se kretati na sledeći način: Smer iz Novog Sada - Na raskrsnici… »
Izmena autobuskih linija na relaciji Novi Sad – Rumenka : Radovi na kanalizacionom priključku
Večernje novosti 05.06.2025
Zbog radova na priključku kanalizacije u Vojvođanskoj ulici u mestu Rumenka, kraj Novog Sada, u petak, 6. juna, privremeno će biti izmenjena trasa prigradskih linija 41, 42 i 43. S.B. U smeru iz Novog Sada, autobusi će na raskrsnici Vojvođanske i Ulice… »
Od sutra privremena izmena LINIJA za rumenku Menjaju se prigradske trase autobusa
Dnevnik 05.06.2025
Zbog radova na priključku kanalizacije u Vojvođanskoj ulici u Rumenci, u petak, 06. juna, privremeno će biti izmenjena trasa prigradskih linija 41, 42 i 43. Smer iz Novog Sada Na raskrsnici Oslobođenja/Vojvođanska u Rumenci autobusi će nastavljati pravo… »
Autobusi GSP-a na linijama 41, 42 i 43 u petak menjaju trasu zbog radova u Rumenki
Radio 021 05.06.2025
Autobusi GSP-a na linijama 41, 42 i 43 u petak, 6. juna promeniće trasu kretanja zbog radova u Vojvođanskoj ulici u Rumenki. Autobusi će se kretati na sledeći način: Smer iz Novog Sada - Na raskrsnici Oslobođenja/Vojvođanska u Rumenki autobusi će… »
GSP: Linije 41, 42 i 43 sutra voze izmenjenom trasom kroz Rumenku
Moj Novi Sad 05.06.2025
JGSP "Novi Sad" obaveštava svoje korisnike da će u petak, 6. juna, zbog radova na priključku kanalizacije u Vojvođanskoj ulici u Rumenci, privremeno biti izmenjena trasa prigradskih linija 41, 42 i 43. Na raskrsnici Oslobođenja/Vojvođanska u Rumenci… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 13 minutajoš 46 povezanih
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 1 satjoš 63 povezane
Na korak od primirja?! Objavljeni detalji iz nacrta sporazuma između SAD i Irana: Vojska SAD se povlači, otvara se Ormuski moreuz
Blic pre 3 satajoš 22 povezane
Niška opozicija: Grad daje milione fantomskom mediju za blaćenje studenata i profesora
Južne vesti pre 5 satijoš 20 povezanih
Od 1. jula kreću kazne za vozače koji ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine: Evo za koja vozila će važiti
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih