Povezane vesti

Problem za italijane! Kin van stroja! Propušta kvalifikacije za Svetsko prvenstvo!

Problem za italijane! Kin van stroja! Propušta kvalifikacije za Svetsko prvenstvo!

Kurir pre 13 dana
Italijanski fudbalski reprezentativac Mojze Kin neće zbog povrede igrati u predstojećim utakmicama protiv Norveške i Moldavije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Kin se vratio u svoj klub Fjorentinu zbog problema sa mišićem koji je… »
Italijanski fudbaler Kin propušta utakmice u kvalifikacijama za SP

Italijanski fudbaler Kin propušta utakmice u kvalifikacijama za SP

Radio sto plus pre 13 dana
Kin se vratio u svoj klub Fjorentinu zbog problema sa mišićem koji je zadobio na treningu u sredu, navodi se u današnjem saopštenju reprezentacije Italije. Kin je imao najbolju sezonu u karijeri sa 25 golova u svim takmičenjima, otkako je prošlog jula iz… »
Kin napustio trening centar Italije

Kin napustio trening centar Italije

Sportski žurnal pre 13 dana
Napadač propušta utakmice s Norveškom i Moldavijom, zbog povrede vrata. Fudbaler Fiorentine Mojze Kin neće igrati za Italiju u mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv Norveške i Moldavije zbog povrede vrata, saopštio je Fudbalski… »
Spaleti u problemu! Mojze Ken neće igrati za Italiju protiv Norveške i Moldavije

Spaleti u problemu! Mojze Ken neće igrati za Italiju protiv Norveške i Moldavije

Večernje novosti pre 13 dana
Fudbaler Fjorentine Mojze Ken neće igrati za Italiju u mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv Norveške i Moldavije zbog povrede vrata, saopštio je danas Fudbalski savez Italije. FOTO: Tanjug/AP Kako je saopšteno, Ken (25) je… »

Vesti dana »