Povezane vesti
Problem za italijane! Kin van stroja! Propušta kvalifikacije za Svetsko prvenstvo!
Kurir pre 13 dana
Italijanski fudbalski reprezentativac Mojze Kin neće zbog povrede igrati u predstojećim utakmicama protiv Norveške i Moldavije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Kin se vratio u svoj klub Fjorentinu zbog problema sa mišićem koji je… »
Italijanski fudbaler Kin propušta utakmice u kvalifikacijama za SP
Radio sto plus pre 13 dana
Kin se vratio u svoj klub Fjorentinu zbog problema sa mišićem koji je zadobio na treningu u sredu, navodi se u današnjem saopštenju reprezentacije Italije. Kin je imao najbolju sezonu u karijeri sa 25 golova u svim takmičenjima, otkako je prošlog jula iz… »
Kin napustio trening centar Italije
Sportski žurnal pre 13 dana
Napadač propušta utakmice s Norveškom i Moldavijom, zbog povrede vrata. Fudbaler Fiorentine Mojze Kin neće igrati za Italiju u mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv Norveške i Moldavije zbog povrede vrata, saopštio je Fudbalski… »
Spaleti u problemu! Mojze Ken neće igrati za Italiju protiv Norveške i Moldavije
Večernje novosti pre 13 dana
Fudbaler Fjorentine Mojze Ken neće igrati za Italiju u mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv Norveške i Moldavije zbog povrede vrata, saopštio je danas Fudbalski savez Italije. FOTO: Tanjug/AP Kako je saopšteno, Ken (25) je… »
Vesti dana »

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Beta pre 4 satijoš 2 povezane