Povezane vesti
„Došao sam na poziv i imao šta da vidim!“ Pune ruke posla za Arsenija u Užicu: Opet uhvatio zmije u ljubavnom žaru (foto)…
Užice oglasna tabla 05.06.2025
Savetuje da kada vidite zmiju ne paničiti i polako je obiđite u širokom luku Užički hvatač zmija Arsenije Hadži Basurović danas je imao jednu neobičnu intervenciju. Došao je na poziv i ugledao dva smuka u ljubavnom žaru. – Dobio sam poziv od Dragiše… »
"Došao sam na poziv i imao šta da vidim!" Pune ruke posla za Arsenija u Užicu: Opet uhvatio zmije u ljubavnom žaru (foto)
Kurir 05.06.2025
Užički hvatač zmija Arsenije Hadži Basurović danas je imao jednu neobičnu intervenciju. Došao je na poziv i ugledao dva smuka u ljubavnom žaru. - Dobio sam poziv od Dragiše Kuzmanovića, predsednika Sportskog saveza Užica da se ispred prostorija Saveza u… »
Vesti dana »

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 8 satijoš 12 povezanih

Obeležen početak radova na izgradnji druge zgrade Inovacionog distrikta.
Veliki park pre 1 satjoš 18 povezanih