Povezane vesti
„Došao sam na poziv i imao šta da vidim!“ Pune ruke posla za Arsenija u Užicu: Opet uhvatio zmije u ljubavnom žaru (foto)…
Užice oglasna tabla 05.06.2025
Savetuje da kada vidite zmiju ne paničiti i polako je obiđite u širokom luku Užički hvatač zmija Arsenije Hadži Basurović danas je imao jednu neobičnu intervenciju. Došao je na poziv i ugledao dva smuka u ljubavnom žaru. – Dobio sam poziv od Dragiše… »
"Došao sam na poziv i imao šta da vidim!" Pune ruke posla za Arsenija u Užicu: Opet uhvatio zmije u ljubavnom žaru (foto)
Kurir 05.06.2025
Užički hvatač zmija Arsenije Hadži Basurović danas je imao jednu neobičnu intervenciju. Došao je na poziv i ugledao dva smuka u ljubavnom žaru. - Dobio sam poziv od Dragiše Kuzmanovića, predsednika Sportskog saveza Užica da se ispred prostorija Saveza u… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 11 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Državna pomoć penzionerima i punoletnim građanima neće uticati na inflaciju
RTV pre 6 satijoš 29 povezanih
Studentkinja privedena ispred kuće tokom privatnog slavlja: Studenti tvrde da je policija nasilno ubacila u vozilo
Rešetka pre 8 satijoš 10 povezanih
Saša Ilić: Hetafe je favorit, niko nam ne može oduzeti nadu da možemo do pozitivnog rezultata
RTS pre 1 satjoš 113 povezane