Povezane vesti

Evo gde se nalazi bivši dečko Miljane Kulić! Nakon raskida nastala drama u Nišu - Ona zadržana na psihijatriji, a on viđen…

Evo gde se nalazi bivši dečko Miljane Kulić! Nakon raskida nastala drama u Nišu - Ona zadržana na psihijatriji, a on viđen…

Kurir pre 9 dana
Rijaliti takmičarka Miljana Kulić sinoć je izazvala žestoku svađu u porodičnom domu u Nišu, zbog čega je njena majka Marija morala da pozove policiju i Hitnu pomoć. Nakon oglašavanja Miljane i skandala koji je izbio u porodičnom domu, za domaće medije se… »
"Nisu mogli da je obuzdaju" Miljana zvala Zolu pre nego što je završila na psihijatriji!

"Nisu mogli da je obuzdaju" Miljana zvala Zolu pre nego što je završila na psihijatriji!

Alo pre 8 dana
Zola ne krije da mu je žao zbog svega što se dešava Miljani Kulić. Marija Kulić jednom prilikom otkrila je da je njena ćerka, Miljana Kulić, zadržana u psihijatrijskoj bolnici, a sada se tim povodom te priče oglasio i Miljanin bivši dečko Lazar Čolić… »
Zola se hitno oglasio nakon što je Miljana završila na psihijatriji: "Miljana je kriva, zvala me je 50 puta" a ovo što je…

Zola se hitno oglasio nakon što je Miljana završila na psihijatriji: "Miljana je kriva, zvala me je 50 puta" a ovo što je…

Kurir pre 8 dana
Lazar Čolić Zola, bivši dečko Miljane Kulić oglasio se nakon što je ona primljena u bolnicu i poručio da mu je mnogo žao zbog svega što joj se događa, ali da je jedini krivac upravo ona sama. Posle svađe u porodičnom domu u Nišu Miljana Kulić zadržana je… »
"Nisu mogli da je obuzdaju": Zola otkrio da ga je Miljana zvala pre nego što je zadržana na psihijatriji, pomenuo i Mariju

"Nisu mogli da je obuzdaju": Zola otkrio da ga je Miljana zvala pre nego što je zadržana na psihijatriji, pomenuo i Mariju

Blic pre 8 dana
Marija Kulić oglasila se za "Blic" i otkrila da je Miljana Kulić zadržana u psihijatrijskoj bolnici, a sada se tim povodom oglasio i Miljanin bivši dečko Lazar Čolić Zola. Lazar Čolić Zola ne krije da mu je žao zbog svega što se dešava Miljani Kulić. -… »
“Zvala me je 50 puta i pisala…” Oglasio se Zola, nakon što je Miljana hospitalizovana na psihijatriji

“Zvala me je 50 puta i pisala…” Oglasio se Zola, nakon što je Miljana hospitalizovana na psihijatriji

Telegraf pre 8 dana
Miljana Kulić, bivša rijaliti učesnica, hospitalizovana je sinoć i to zbog skandala koji je napravila u porodičnom domu u Nišu, nakon što je Marija Kulić pozvala Hitnu. O ovoj situaciji se sada oglasio i Lazar Čolić Zola, koji je istakao da mu je veoma… »
Miljana Kulić zadržana u bolnici nakon haosa u porodičnom domu: Marija zvala Hitnu, niko nije mogao da je savlada

Miljana Kulić zadržana u bolnici nakon haosa u porodičnom domu: Marija zvala Hitnu, niko nije mogao da je savlada

Mondo pre 8 dana
Nakon oglašavanja Miljane Kulić i skandala koji je izbio u porodičnom domu, oglasila se njena majka Marija koja je kroz suze i jecaje otkrila šta se dogodilo sinoć. Miljana Kulić sinoć je izazvala žestoku svađu u porodičnom domu u Nišu, zbog čega je… »
„Miljanu hvata kriza za kockom, a kamataši nam dolaze na vrata“: Marija Kulić o potresnoj situaciji sa ćerkom – „To je možda…

„Miljanu hvata kriza za kockom, a kamataši nam dolaze na vrata“: Marija Kulić o potresnoj situaciji sa ćerkom – „To je možda…

Nova pre 8 dana
Miljana Kulić, nekadašnja rijaliti učesnica, prolazi kroz težak period zbog svoje zavisnosti od kockanja, zbog čega je njena majka Marija bila prinuđena da potraži pomoć lekara, ali i policije. Miljana Kulić, koja je javnosti postala poznata učešćem u… »
"Imala je pomračenje svesti" Miljana Kulić ostala u bolnici na ispitivanju, Marija se oglasila i kroz jecaj otkrila u kakvom…

"Imala je pomračenje svesti" Miljana Kulić ostala u bolnici na ispitivanju, Marija se oglasila i kroz jecaj otkrila u kakvom…

Alo pre 8 dana
Miljana Kulić u bolnici na ispitivanju do daljnjeg. Rijaliti učesnica Miljana Kulić sinoć je izazvala žestoku svađu u porodičnom domu u Nišu, zbog čega je njena majka Marija Kulić navodno morala da pozove policiju i Hitnu pomoć, kako bi urazumila ćerku… »
"Miljanu su zadržali u bolnici, ni manastiri ne pomažu" Marija Kulić kuka na sav glas zbog ćerke: Kamataši nam dolaze na…

"Miljanu su zadržali u bolnici, ni manastiri ne pomažu" Marija Kulić kuka na sav glas zbog ćerke: Kamataši nam dolaze na…

Kurir pre 8 dana
Miljana Kulić sinoć je izazvala žestoku svađu u porodičnom domu u Nišu, zbog čega je njena majka Marija morala da pozove policiju i Hitnu pomoć, kako bi urazumila ćerku. Nakon oglašavanja Miljane i skandala koji je izbio u porodičnom domu, oglasila se… »
(Video) "miljanu su zadržali u bolnici": Marija Kulić jeca na sav glas nakon što je zbog ćerke zvala policiju: "Kamataši nam…

(Video) "miljanu su zadržali u bolnici": Marija Kulić jeca na sav glas nakon što je zbog ćerke zvala policiju: "Kamataši nam…

Blic pre 8 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić sinoć je izazvala žestoku svađu u porodičnom domu u Nišu, zbog čega je njena majka Marija morala da pozove policiju i Hitnu pomoć, kako bi urazumila ćerku. Nakon oglašavanja Miljane i skandala koji je izbio u porodičnom… »
Miljana Kulić zadržana u bolnici: Drama u Nišu, Hitna došla po nju! Marija jeca, niko nije mogao da je savlada

Miljana Kulić zadržana u bolnici: Drama u Nišu, Hitna došla po nju! Marija jeca, niko nije mogao da je savlada

Telegraf pre 8 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulićsinoć je izazvala žestoku svađu u porodičnom domu u Nišu, zbog čega je njena majka Marija Kulić navodno morala da pozove policiju i Hitnu pomoć, kako bi urazumila ćerku. Nakon oglašavanja Miljane i skandala koji je izbio u… »
Drama u Nišu: Miljana Kulić urla na majku u porodičnom domu: "Nagovara me da uzmem potvrdu da sam bolesna, ucenjuje me"…

Drama u Nišu: Miljana Kulić urla na majku u porodičnom domu: "Nagovara me da uzmem potvrdu da sam bolesna, ucenjuje me"…

Blic pre 9 dana
Majka Miljane Kulić, Marija, večeras je navodno pozvala policiju i Hitnu pomoć kako bi njenu ćerku odveli u bolnicu. U kući porodice Kulić u Nišu večeras je došlo do žestoke svađe, nakon koje je Miljana Kulić odmah kontaktirala medije i otkrila sve što… »

Vesti dana »