Povezane vesti

Kum me iznenadio: Đoković o dolasku Miljana Amanovića na meč sa Zverevim

Kum me iznenadio: Đoković o dolasku Miljana Amanovića na meč sa Zverevim

Danas 05.06.2025
Miljan Amanović, fizioterapeut Novaka Đokovića, koji je po dolasku u Pariz morao da ode u bolnicu zbog zdravstvenih problema, bio je u boksu srpskog tenisera na meču sa Aleksanderom Zverevim, a srpski teniser je posle meča objasnio koliko mu znači… »
"Iznenadio me je, nisam znao da će da dođe": Novak video kuma posle operacije, nije bilo šanse da izgubi

"Iznenadio me je, nisam znao da će da dođe": Novak video kuma posle operacije, nije bilo šanse da izgubi

Mondo 05.06.2025
Novak Đoković otkrio je da ga je Miljan Amanović iznenadio pre meča sa Sašom Zverevom. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Novak Đoković pobedio je Sašu Zvereva i prošao u polufinale Rolan Garosa. A, pre tog meča dobio je najlepše moguće iznenađenje… »
Đoković o dolasku Miljana Amanovića: Iznenadio me je

Đoković o dolasku Miljana Amanovića: Iznenadio me je

Sport klub 05.06.2025
Novak Đoković nije krio emocije pošto je ugledao Miljana Amanovića, svog dugogodišnjeg fizioterapeuta i prijatelja – na tribinama tokom meča sa Aleksanderom Zverevom. Posebno zadovoljstvo izazvala je činjenica da je Amanović, posle zdravstvenih problema… »
Đoković posebno emotivan: Novaka iznenadili brat i kum na meču protiv Zvereva

Đoković posebno emotivan: Novaka iznenadili brat i kum na meču protiv Zvereva

Kurir 05.06.2025
Sve pratioce Novaka Đokovića je obradovao prizor Miljana Amanovića u boksu njegovog tima, kao i brata Đorđa sa suprugom. Upitan da li mu njihovo prisustvo posebno znači u ovom trenutku, Novak potvrđuje - posebno emotivan: "Kako da ne znači - Đole mi je… »
„Video sam ga pre meča i iznenadio me“: Đoković o povratku kuma u boks, posebno mu je značila podrška dvoje bliskih ljudi…

„Video sam ga pre meča i iznenadio me“: Đoković o povratku kuma u boks, posebno mu je značila podrška dvoje bliskih ljudi…

Nova 05.06.2025
Novak Đoković je eliminisao Aleksandera Zvereva i plasirao se u 51. grend slem polufinale, a nakon toga se dotakao tima koji je sedeo u njegovoj loži. Po prvi put se Miljan Amanović, fizioterapeut, vratio u boks nakon što je doživeo zdravstvene probleme… »
Novak otkrio zbog čega mu je mnogo drago na Rolan Garosu FOTO

Novak otkrio zbog čega mu je mnogo drago na Rolan Garosu FOTO

B92 05.06.2025
Novak Đoković je govorio o svom boksu, posebno kumu i fizioterapeutu Miljanu Amanoviću, koji se vratio posle nekoliko mečeva pauze. Amanović je imao komplikaciju nedavne operacije sinusa, zbog čega je hospitalizovan u Parizu, te je morao da propusti… »
Novaka iznenadilo prisustvo dragog čoveka: "Nisam znao da će biti tu, to mi je kum, puno mi je srce, znači mi"

Novaka iznenadilo prisustvo dragog čoveka: "Nisam znao da će biti tu, to mi je kum, puno mi je srce, znači mi"

Telegraf 05.06.2025
Novak Đoković je uspeo da uđe u polufinale Rolan Garosa, ali nije mogao od početka boravka u Parizu da se skroz skoncentriše na tenis jer je njegov kum i fizioterapeut Miljan Amanović završio usled komplikacija nakon operacije. No, kako stvari stoje… »
Divan pogled na Novakov boks u meču protiv Zvereva

Divan pogled na Novakov boks u meču protiv Zvereva

Danas 04.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković igra meč četvrtfinala Rolan Garosa protiv Aleksandra Zvereva, a stiže nam jedna lepa vest sa ovog meča. Predivna vest je da je u Novakovom boksu ponovo Miljan Amanović, njegov dugogodišnji fizioterapeut i jedan od najbližih… »

Vesti dana »