Povezane vesti

Bukti rat! Saška Karan osula paljbu po mlađoj koleginici: Jadnica smešna i po izgledu i po stasu, mala ružnjikava! Zorani neće…

Bukti rat! Saška Karan osula paljbu po mlađoj koleginici: Jadnica smešna i po izgledu i po stasu, mala ružnjikava! Zorani neće…

Kurir 05.06.2025
Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se svađaju dve mlade pevačice oglasila se i Saška Karan. Zorana Mićanović i Milica Jokić trenutno važe za jedne od najaktuelnijih mladih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, a njihovi nastupi… »
Stanija žestoko ponizila pevačicu: Ja ne znam ko je ta mala... Poslala joj brutalnu poruku, a evo šta je rekla za Dačićevu…

Stanija žestoko ponizila pevačicu: Ja ne znam ko je ta mala... Poslala joj brutalnu poruku, a evo šta je rekla za Dačićevu…

Kurir 05.06.2025
Stanija Dobrojević se oglasila nakon što je pevačica Zorana Mićanović pomenula i nju u negativnom kontekstu tokom svađe sa koleginicom Milicom Jokić. Snimak rasprave dve pevačice u šminkernici posle jedne emisije privukao je pažnju javnosti, a nije… »
Saška Karan javno ponizila pevačicu Nakon skandalozno snimka poručila joj je: "Ko je ona, neka starleta ili prostitutka?"

Saška Karan javno ponizila pevačicu Nakon skandalozno snimka poručila joj je: "Ko je ona, neka starleta ili prostitutka?"

Alo 05.06.2025
Saška Karan pričala o koleginici Zorani Mičanović, pa je žestoko oplela po njoj i njenoj karijeri. Na društvenim mrežama pojavio se video iz šminkernice na kojem se Zorana Mićanović i Milica Jokić svađaju nakon jedne emisije u kojoj je Jokićeva rekla da… »

Vesti dana »