Povezane vesti
Uperili su nam puške u glavu: BBC tim privele izraelske snage u južnoj Siriji
BBC News 05.06.2025
Izraelska vojska držala je novinara BBC-ja na arapskom Ferasa Kilanija i njegove kolege na nišanu iz neposredne blizine, vezivali su ih i pretresali do gole kože zbog snimanja na Golanskoj visoravni. Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom… »
Danas 05.06.2025
Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle smo planirali da stignemo do granice sa Golanskom visoravni, koja se nalazi pod izraelskom okupacijom. Želeli smo… »
Južne vesti 05.06.2025
BBC Feras Kilani stoji ispred sirijskih bezbednosnih snaga dva dana pre nego što su ga zaustavile izraelske snage Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle… »
Radio 021 05.06.2025
Izraelska vojska držala je novinara BBC-ja na arapskom Ferasa Kilanija i njegove kolege na nišanu iz neposredne blizine, vezivali su ih i pretresali do gole kože zbog snimanja na Golanskoj visoravni. BBC Feras Kilani stoji ispred sirijskih bezbednosnih… »
NIN 05.06.2025
Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle smo planirali da stignemo do granice sa Golanskom visoravni, koja se nalazi pod izraelskom okupacijom. Želeli smo… »
Vesti dana »

(VIDEO) Austrijanci prekinuli perfektan niz Bosne i Hercegovine
Sport klub pre 8 minutajoš 61 povezana

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar osuđuje akciju u UN
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 63 povezane

Pogledajte kako je počeo izraelski napad na Katar: Dim kuljao nad naseljem, čulo se najmanje pet detonacija (video)
Večernje novosti pre 43 minutajoš 24 povezane

(VIDEO) Nije bilo prijatno: Piksi glasno izviždan po izlasku
Sport klub pre 58 minutajoš 41 povezana

6 zaključaka debate u EP o nasilju u Srbiji: „Moguće sankcije protiv onih koji su naredili batinanje demonstranata…“
Nedeljnik pre 6 satijoš 33 povezane