Povezane vesti
Uperili su nam puške u glavu: BBC tim privele izraelske snage u južnoj Siriji
BBC News pre 9 dana
Izraelska vojska držala je novinara BBC-ja na arapskom Ferasa Kilanija i njegove kolege na nišanu iz neposredne blizine, vezivali su ih i pretresali do gole kože zbog snimanja na Golanskoj visoravni. Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom… »
Danas pre 9 dana
Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle smo planirali da stignemo do granice sa Golanskom visoravni, koja se nalazi pod izraelskom okupacijom. Želeli smo… »
Južne vesti pre 9 dana
BBC Feras Kilani stoji ispred sirijskih bezbednosnih snaga dva dana pre nego što su ga zaustavile izraelske snage Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle… »
NIN pre 9 dana
Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle smo planirali da stignemo do granice sa Golanskom visoravni, koja se nalazi pod izraelskom okupacijom. Želeli smo… »
Radio 021 pre 9 dana
Izraelska vojska držala je novinara BBC-ja na arapskom Ferasa Kilanija i njegove kolege na nišanu iz neposredne blizine, vezivali su ih i pretresali do gole kože zbog snimanja na Golanskoj visoravni. BBC Feras Kilani stoji ispred sirijskih bezbednosnih… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8": Imao više glasova od Pece i osvojio 20.000 evra (video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

"Bez kraljeva": Stotine hiljada ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane

Đurđević Stamenkovski: Košare najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 4 satijoš 1 povezana