Povezane vesti

Uperili su nam puške u glavu: BBC tim privele izraelske snage u južnoj Siriji

BBC News pre 9 dana
Izraelska vojska držala je novinara BBC-ja na arapskom Ferasa Kilanija i njegove kolege na nišanu iz neposredne blizine, vezivali su ih i pretresali do gole kože zbog snimanja na Golanskoj visoravni. Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom… »

Danas pre 9 dana
Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle smo planirali da stignemo do granice sa Golanskom visoravni, koja se nalazi pod izraelskom okupacijom. Želeli smo… »

Južne vesti pre 9 dana
BBC Feras Kilani stoji ispred sirijskih bezbednosnih snaga dva dana pre nego što su ga zaustavile izraelske snage Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle… »

NIN pre 9 dana
Ujutro, 9. maja bio sam deo tima BBC-ja na arapskom koji je napustio sirijsku prestonicu Damask i uputio se ka južnoj pokrajini Dera. Odatle smo planirali da stignemo do granice sa Golanskom visoravni, koja se nalazi pod izraelskom okupacijom. Želeli smo… »

Radio 021 pre 9 dana
Izraelska vojska držala je novinara BBC-ja na arapskom Ferasa Kilanija i njegove kolege na nišanu iz neposredne blizine, vezivali su ih i pretresali do gole kože zbog snimanja na Golanskoj visoravni. BBC Feras Kilani stoji ispred sirijskih bezbednosnih… »

Vesti dana »