Povezane vesti
Britanka želi da dođe u Srbiju sa partnerkom i potraži rodbinu kod Kraljeva – kad su saznali da su u istopolnoj zajednici, svi…
Blic 05.06.2025
Jedna Britanka srpskog porekla pitala je korisnike Reddita da li je bezbedno da dođe u Srbiju sa svojom partnerkom, jer je lezbejka. Njena objava privukla je pažnju zbog emotivnih detalja o dedi koji je posle rata otišao iz Jugoslavije u Vels. Tokom… »
Britanka traži svoju izgubljenu rodbinu u Srbiji i pita naš narod – je l sigurno da dođem kod vas sa devojkom: „Tražim…
Nova 05.06.2025
Britanka koja se potpisuje kao "echo" na Redditu objavila je temu pod nazivom: "Da li je za mene i moju partnerku bezbedno da dođemo u Srbiju". Kako je objasnila njen deda je poreklom iz Srbije i volela bi da pronađe rodbinu. Već duže vreme sam… »
Vesti dana »
Američke akcije u padu nakon intenziviranja Trampove retorike o Grenlandu
Politika pre 1 satjoš 32 povezane
Osvetio se Monaku! Prve reči Saše Obradovića nakon herojske pobede Crvene zvezde!
Kurir pre 13 minutajoš 33 povezane
„365 pobeda za 365 dana“: Tramp napravio spektakl od predstavljanja rezultate tokom prve godine mandata
Nova pre 32 minutajoš 29 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 7 satijoš 6 povezanih