Povezane vesti

Marija sa balkana pronađena mrtva! Osumnjičena majka, uhapšen muškarac (foto)

Marija sa balkana pronađena mrtva! Osumnjičena majka, uhapšen muškarac (foto)

Kurir pre 10 dana
Denisa Marija Adas (30) poreklom iz Rumunije, koja je nestala 15. maja, pronađena je mrtva blizu napuštene kuće u Montekatini Termeu u Italiji. Njeno telo pronađeno je nakon 20 dana sakriveno u žbunju. Poslednjih dana potrage, istraga je bila fokusirana… »
Marija pre nestanka poslala poruku mami i drugaricama, otkrila čega se plaši: 20 dana kasnije nađena je mrtva

Marija pre nestanka poslala poruku mami i drugaricama, otkrila čega se plaši: 20 dana kasnije nađena je mrtva

Telegraf pre 10 dana
Denisa Marija Adas (30) poreklom iz Rumunije, koja je nestala 15. maja, pronađena je mrtva blizu napuštene kuće u Montekatini Termeu u Italiji. Njeno telo pronađeno je nakon 20 dana sakriveno u žbunju. Poslednjih dana potrage, istraga je bila fokusirana… »
Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Marije sa Balkana: "Ucenjivala me je, zato sam je ubio!"

Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Marije sa Balkana: "Ucenjivala me je, zato sam je ubio!"

Telegraf pre 10 dana
Radnik obezbeđenja, uhapšen zbog sumnje da je ubio Mariju Denisu Paun (30), poreklom iz Rumunije, koja je nestala 15. maja u Italiji i koja je pronađena mrtva u udaljenom području blizu napuštene seoske kuće u Montekatini Termeu, priznao je zločin. "Ona… »

Vesti dana »