Povezane vesti

Marija Šerifović ZAUVEK napušta Zvezde Granda? Otkrila da li će i dalje biti u žiriju

Marija Šerifović ZAUVEK napušta Zvezde Granda? Otkrila da li će i dalje biti u žiriju

Svet & Skandal pre 11 dana
Već danima se u javnosti spekuliše o velikim promenama koje bi mogle zadesiti popularno muzičko takmičenje Zvezde Granda, a sada se oglasila i jedna od najprepoznatljivijih članica žirija. Marija Šerifović Zvezde Granda možda uskoro ostavlja iza sebe, a… »
Marija Šerifović progovorila o sudbini zvezda Granda Otkrila da li će ostati u žiriju: "Najbolji godinama ne pobeđuje!"

Marija Šerifović progovorila o sudbini zvezda Granda Otkrila da li će ostati u žiriju: "Najbolji godinama ne pobeđuje!"

Alo pre 11 dana
Došla je raspoložena i nasmejana i otkrila da zna šta se dešava sa formatom, ali da ne želi da otkriva. Od kako je kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović preminuo, neprestano se spekuliše o sudbini najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde… »
"Nikad nije pobedio najbolji kandidat": Marija Šerifović oštra o "Zvezdama Granda", otkrila i da li će ostati u žiriju

"Nikad nije pobedio najbolji kandidat": Marija Šerifović oštra o "Zvezdama Granda", otkrila i da li će ostati u žiriju

Blic pre 11 dana
U toku je snimanje emisije "Zvezde Granda", a ispred studija smo sreli i pevačicu Mariju Šerifović koja je otkrila do sada nepoznate detalje ovog takmičenja. Marija Šerifović se tek vratila iz Amerike, pa posle neprospavane noći kaže da se oseća umorno… »
“Znam šta se dešava, moram da…” Marija Šerifović o kraju Zvezda Granda: “Nikada nije pobedio najbolji”

“Znam šta se dešava, moram da…” Marija Šerifović o kraju Zvezda Granda: “Nikada nije pobedio najbolji”

Telegraf pre 11 dana
Komentarisanje teme o sudbini Zvezda Granda, nije zaobišla ni Mariju Šerifović, koja ističe da će razmisliti za učestvovanje u sledećoj sezoni. Došla je raspoložena i nasmejana i otkrila da zna šta se dešava sa formatom, ali da ne želi da otkriva. - Znam… »

Vesti dana »