Povezane vesti
Tramp "raspametio" zapadnjake: Moguće da uvedemo sankcije i Ukrajini (video)
Pravda 05.06.2025
SAD bi mogle uvesti sankcije Ukrajini, rekao je američki predsednik, Donald Tramp, okupljenim novinarima prilikom današnjeg susreta sa Fridrihom Mercom, nemačkim kancelarom. „Kada dođe trenutak i vidim da ne možemo da postignemo dogovor, da se ovo neće… »
Tramp otkrio mercu: Molio sam Putina, ali... (video)
Pravda 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp je otkrio da je molio ruskog predsednika Vladimira Putina da ne odgovori na ukrajinski napad dronovima, ali da u tome verovatno nije uspeo. Tramp je to izjavio tokom sastanka u Ovalnom kabinetu sa nemačkim kancelarom… »
Tramp zatražio od Putina da ne odgovori na ukrajinski napad dronovima
N1 Info 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da je zatražio od ruskog kolege Vladimira Putina da ne odgovori na veliki ukrajinski napada dronovima prošlog vikenda na nekoliko ruskih aerodroma. "Rekao sam (Vladimiru Putinu): 'Nemojte to da… »
Tramp: Rekao sam Putinu da ne uzvraća na ukrajinske napade dronovima
Novi magazin 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da je zatražio od ruskog kolege Vladimira Putina da ne odgovori na veliki ukrajinski napada dronovima prošlog vikenda na nekoliko ruskih aerodroma. "Rekao sam (Vladimiru Putinu): 'Nemojte to da… »
Sastanak merca i Trampa otkrio zastrašujuće poruke Putina: Američki predsednik otkrio sve
Alo 05.06.2025
Prva poseta novog nemačkog kancelara Beloj kući protekla je u znaku rusko-ukrajinskog sukoba. Američki predsednik Donald Tramp je otkrio da je molio ruskog predsednika Vladimira Putina da ne odgovori na ukrajinski napad dronovima, ali da u tome verovatno… »
Anketa: Nemci nemaju poverenja u SAD i Izrael
NIN 05.06.2025
Koje zemlje su pouzdani partneri za Nemačku? Kako građani ocenjuju kancelara Fridriha Merca? Odgovore na ova i druga pitanja donosi istraživanje Dojčlandtrend nemačkog javnog servisa ARD. Kako se pripremiti za susret sa američkim predsednikom Donaldom… »
Anketa: Nemci nemaju poverenja u SAD i Izrael
Dojče vele 05.06.2025
Koje zemlje su pouzdani partneri za Nemačku? Kako građani ocenjuju kancelara Fridriha Merca? Odgovore na ova i druga pitanja donosi istraživanje Dojčlandtrend nemačkog javnog servisa ARD. Kako se pripremiti za susret sa američkim predsednikom Donaldom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić sutra sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zemlja ubrzava! 9. Jul biće najkraći dan u istoriji Naučnici upozoravaju: Ubrzana rotacija planete, uticaće na GPS sisteme, satelitske komunikacije i finansijske mreže (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) Ovako je vetar kidao krovove u surčinu: Počupao ih kao da su od kartona: Pukom srećom niko nije nastradao
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

MUP poziva pojedince i medije da se uzdrže od širenja neproverenih i netačnih informacija u vezi sa požarima
Danas pre 3 satajoš 2 povezane