Повезане вести
Трамп "распаметио" западњаке: Могуће да уведемо санкције и Украјини (видео)
Правда 05.06.2025
САД би могле увести санкције Украјини, рекао је амерички председник, Доналд Трамп, окупљеним новинарима приликом данашњег сусрета са Фридрихом Мерцом, немачким канцеларом. „Када дође тренутак и видим да не можемо да постигнемо… »
Трамп открио мерцу: Молио сам Путина, али... (видео)
Правда 05.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп је открио да је молио руског председника Владимира Путина да не одговори на украјински напад дроновима, али да у томе вероватно није успео. Трамп је то изјавио током састанка у Овалном кабинету са… »
Трамп затражио од Путина да не одговори на украјински напад дроновима
Н1 Инфо 05.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) изјавио је данас да је затражио од руског колеге Владимира Путина да не одговори на велики украјински напада дроновима прошлог викенда на неколико руских аеродрома. "Рекао сам (Владимиру… »
Трамп: Рекао сам Путину да не узвраћа на украјинске нападе дроновима
Нови магазин 05.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) изјавио је данас да је затражио од руског колеге Владимира Путина да не одговори на велики украјински напада дроновима прошлог викенда на неколико руских аеродрома. "Рекао сам (Владимиру… »
Састанак мерца и Трампа открио застрашујуће поруке Путина: Амерички председник открио све
Ало 05.06.2025
Прва посета новог немачког канцелара Белој кући протекла је у знаку руско-украјинског сукоба. Амерички председник Доналд Трамп је открио да је молио руског председника Владимира Путина да не одговори на украјински напад… »
Анкета: Немци немају поверења у САД и Израел
НИН 05.06.2025
Које земље су поуздани партнери за Немачку? Како грађани оцењују канцелара Фридриха Мерца? Одговоре на ова и друга питања доноси истраживање Дојчландтренд немачког јавног сервиса АРД. Како се припремити за сусрет са америчким… »
Анкета: Немци немају поверења у САД и Израел
Дојче веле 05.06.2025
Које земље су поуздани партнери за Немачку? Како грађани оцењују канцелара Фридриха Мерца? Одговоре на ова и друга питања доноси истраживање Дојчландтренд немачког јавног сервиса АРД. Како се припремити за сусрет са америчким… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 50 минутајош 2 повезане

Богдан Диклић освојио "Добричин прстен": Глумцу Награду за животно дело Удружења драмских уметника Србије уручила Анита Манчић (фото)
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана

(Мапе) кинески модел каже: Биће ово хладна зима са пуно снега! Поларни вртлог се необично развија, а једно је сигурно - стиже нагло захлађење
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Валентан Вашеро поражен у Базелу после сензационалне титуле на мастерсу у Шангају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана