Povezane vesti
Zaboravljeni dragulj: Piratska serija bolja od "Igre prestola" konačno stigla na Netflix VIDEO
B92 05.06.2025
Gledaoci Netflixa opsednuti su dramskom serijom Black Sails, za koju kažu da ima zadovoljavajući kraj — bolji od onog u Igri prestola. Streaming servis stalno ažurira svoj katalog, pa nije ni čudo što neki potcenjeni dragulji ostanu neprimećeni usred… »
"Pa ovo je bolje od Igre prestola, najbolja fantazija svih vremena": Gledaoci opsednuti serijom iz 2014. godine
Mondo 05.06.2025
Nazivaju je pravim draguljem Netfliksa, a mnogi nisu ni čuli za nju, evo prilike da pogledate o čemu se radi u seriji. Gledaoci Netfliksa oduševljeni su dramskom serijom "Black Sails", za koju tvrde da ima zadovoljavajući kraj – čak bolji od onog useriji… »
Vesti dana »
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"
Telegraf pre 19 minutajoš 2 povezane