Povezane vesti

Breskvica raspametila nastupom u Beogradu, prva je pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: "Ponosna sam"

Breskvica raspametila nastupom u Beogradu, prva je pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: "Ponosna sam"

Kurir pre 9 dana
Anđela Ignjatović Breskvica oduševila je ljude koji su do poslednjeg mesta ispunili baštu čuvenog lokala u Beogradu, na njenom nastupu prošle noći. Ona se pojavila u potpuno drugačijem izdanju - sa dugom kosom, svetlim sočivima i u uskom, providnom… »
Breskvica raspametila nastupom u Beogradu, prva je pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: „Ponosna sam“

Breskvica raspametila nastupom u Beogradu, prva je pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: „Ponosna sam“

Nova pre 9 dana
Anđela Ignjatović Breskvica oduševila je ljude koji su do poslednjeg mesta ispunili baštu čuvenog lokala u Beogradu, na njenom nastupu prošle noći. Ona se pojavila u potpuno drugačijem izdanju – sa dugom kosom, svetlim sočivima i u uskom, providnom… »
"To je previše, ja ne bih" Breskvica oštro o spotu Nikolije i Relje, a onda otkrila sve o moćniku koji joj je bio na nastupu

"To je previše, ja ne bih" Breskvica oštro o spotu Nikolije i Relje, a onda otkrila sve o moćniku koji joj je bio na nastupu

Kurir pre 9 dana
Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, u Beogradu, što je jedan od njenih najvažnijih nastupa do sada. Pred beogradskom publikom Breskvica je napravila atmosferu za… »
"Žalim slučaj!" Breskvica o moćniku koji joj je bio na nastupu, pa spomenula Nikoliju i Relju: "Meni je to..."

"Žalim slučaj!" Breskvica o moćniku koji joj je bio na nastupu, pa spomenula Nikoliju i Relju: "Meni je to..."

Telegraf pre 9 dana
Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, u Beogradu, što je jedan od njenih najvažnijih nastupa do sada. Pred beogradskom publikom Breskvica je napravila atmosferu za… »
Čolina ćerka u ludom provodu: Snimili smo je u društvu moćnika sa estrade, evo uz koga se zabavljala

Čolina ćerka u ludom provodu: Snimili smo je u društvu moćnika sa estrade, evo uz koga se zabavljala

Telegraf pre 10 dana
Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, što je jedan od njenih najvažnijih nastupa do sada. Pred beogradskom publikom Breskvica je napravila atmosferu za pamćenje, a u Klasi… »

Vesti dana »