Povezane vesti
Breskvica raspametila nastupom u Beogradu, prva je pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: „Ponosna sam“
Nova 05.06.2025
Anđela Ignjatović Breskvica oduševila je ljude koji su do poslednjeg mesta ispunili baštu čuvenog lokala u Beogradu, na njenom nastupu prošle noći. Ona se pojavila u potpuno drugačijem izdanju – sa dugom kosom, svetlim sočivima i u uskom, providnom… »
Breskvica raspametila nastupom u Beogradu, prva je pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: "Ponosna sam"
Kurir 05.06.2025
Anđela Ignjatović Breskvica oduševila je ljude koji su do poslednjeg mesta ispunili baštu čuvenog lokala u Beogradu, na njenom nastupu prošle noći. Ona se pojavila u potpuno drugačijem izdanju - sa dugom kosom, svetlim sočivima i u uskom, providnom… »
"To je previše, ja ne bih" Breskvica oštro o spotu Nikolije i Relje, a onda otkrila sve o moćniku koji joj je bio na nastupu
Kurir 05.06.2025
Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, u Beogradu, što je jedan od njenih najvažnijih nastupa do sada. Pred beogradskom publikom Breskvica je napravila atmosferu za… »
"Žalim slučaj!" Breskvica o moćniku koji joj je bio na nastupu, pa spomenula Nikoliju i Relju: "Meni je to..."
Telegraf 05.06.2025
Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, u Beogradu, što je jedan od njenih najvažnijih nastupa do sada. Pred beogradskom publikom Breskvica je napravila atmosferu za… »
Čolina ćerka u ludom provodu: Snimili smo je u društvu moćnika sa estrade, evo uz koga se zabavljala
Telegraf 05.06.2025
Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, što je jedan od njenih najvažnijih nastupa do sada. Pred beogradskom publikom Breskvica je napravila atmosferu za pamćenje, a u Klasi… »
Vesti dana »

I dalje u vazduhu povećana koncentracija polena ambrozije: Evo kada se očekuje bolja situacija
Radio 021 pre 1 danjoš 10 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 53 minutajoš 30 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 3 satajoš 5 povezanih