Повезане вести

Бресквица распаметила наступом у Београду, прва је певачица којој је ово пошло за руком: „Поносна сам“

Бресквица распаметила наступом у Београду, прва је певачица којој је ово пошло за руком: „Поносна сам“

Нова 05.06.2025
Анђела Игњатовић Бресквица одушевила је људе који су до последњег места испунили башту чувеног локала у Београду, на њеном наступу прошле ноћи. Она се појавила у потпуно другачијем издању – са дугом косом, светлим сочивима и… »
Бресквица распаметила наступом у Београду, прва је певачица којој је ово пошло за руком: "Поносна сам"

Бресквица распаметила наступом у Београду, прва је певачица којој је ово пошло за руком: "Поносна сам"

Курир 05.06.2025
Анђела Игњатовић Бресквица одушевила је људе који су до последњег места испунили башту чувеног локала у Београду, на њеном наступу прошле ноћи. Она се појавила у потпуно другачијем издању - са дугом косом, светлим сочивима и… »
"То је превише, ја не бих" Бресквица оштро о споту Николије и Реље, а онда открила све о моћнику који јој је био на наступу

"То је превише, ја не бих" Бресквица оштро о споту Николије и Реље, а онда открила све о моћнику који јој је био на наступу

Курир 05.06.2025
Једна од тренутно најпопуларнијих младих певачица, Анђела Игњатовић Бресквица, наступила је синоћ у Националној класи, у Београду, што је један од њених најважнијих наступа до сада. Пред београдском публиком Бресквица је… »
"Жалим случај!" Бресквица о моћнику који јој је био на наступу, па споменула Николију и Рељу: "Мени је то..."

"Жалим случај!" Бресквица о моћнику који јој је био на наступу, па споменула Николију и Рељу: "Мени је то..."

Телеграф 05.06.2025
Једна од тренутно најпопуларнијих младих певачица, Анђела Игњатовић Бресквица, наступила је синоћ у Националној класи, у Београду, што је један од њених најважнијих наступа до сада. Пред београдском публиком Бресквица је… »
Чолина ћерка у лудом проводу: Снимили смо је у друштву моћника са естраде, ево уз кога се забављала

Чолина ћерка у лудом проводу: Снимили смо је у друштву моћника са естраде, ево уз кога се забављала

Телеграф 05.06.2025
Једна од тренутно најпопуларнијих младих певачица, Анђела Игњатовић Бресквица, наступила је синоћ у Националној класи, што је један од њених најважнијих наступа до сада. Пред београдском публиком Бресквица је направила… »

Вести дана »