Повезане вести

"Ти си незахвалник, изгубио би изборе без мене": Распламсава се сукоб Трамп - Маск: Пре 6 дана се смешкали један другом, а…

"Ти си незахвалник, изгубио би изборе без мене": Распламсава се сукоб Трамп - Маск: Пре 6 дана се смешкали један другом, а…

Блиц 05.06.2025
Доналд Трамп, председник Сједињених Америчких Држава, и Илон Маск, милијардер и његов доскорашњи сарадник, ушли су у отворени сукоб. Док амерички председник тврди да је пуно помогао Илону, Илон Маск узвраћа да би Доналд Трамп… »
Маск о трампу никад оштрије: Трамп би изгубио изборе без мене - каква незахвалност!

Маск о трампу никад оштрије: Трамп би изгубио изборе без мене - каква незахвалност!

Правда 05.06.2025
Илон Маск и Доналд Трамп наставили су сукоб око закона о потрошњи. Амерички председник је изјавио да не зна да ли ће у будућности имати добре односе са милијардером, док је Маск на то одговорио објавом на друштвеним мрежама у… »
Трамп: "разочаран сам у Илона" маск: "лаже!" Доскоро сарађивали, сада окренули ћурак и ударили један на другог: "Били смо…

Трамп: "разочаран сам у Илона" маск: "лаже!" Доскоро сарађивали, сада окренули ћурак и ударили један на другог: "Били смо…

Блиц 05.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп одговорио је данас у току разговора са немачким канцеларом Фридрихом Мерцом и на критике милијардера Илона Маска у вези са "великим лепим" законом. - Одувек сам волео Илона. Чули сте речи које је… »
Букти сукоб Трампа и маска! Милијардер: Без моје помоћи изгубио би изборе у новембру! Таква незахвалност!

Букти сукоб Трампа и маска! Милијардер: Без моје помоћи изгубио би изборе у новембру! Таква незахвалност!

Курир 05.06.2025
Председник САД Доналд Трамп рекао је да је "веома разочаран" извршним директором компанија СпацеКС и Тесла, Илоном Маском, неколико дана након Масковог званичног одласка са чела Одељења за ефикасност владе (ДОГЕ). Последњих… »
Букти рат! Илон Маск открива мрачну тајну о Трампу која ће вас оставити без даха!

Букти рат! Илон Маск открива мрачну тајну о Трампу која ће вас оставити без даха!

Ало 05.06.2025
Илон Маск и Доналд Трамп наставили су сукоб око закона о потрошњи. Амерички председник је изјавио да не зна да ли ц́е у будуц́ности имати добре односе са милијардером, док је Маск на то одговорио објавом на друштвеним мрежама у… »
Трамп одговорио на маскове увреде: "Не знам да ли ћу и даље имати добре односе са Маском"

Трамп одговорио на маскове увреде: "Не знам да ли ћу и даље имати добре односе са Маском"

Вечерње новости 05.06.2025
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће у будућности имати добре односе са милијардером Илоном Маском, након што је власник Тесле критиковао нови закон о потрошњи. Фото: АП Пхото/Еван Вуцци, Филе -… »
Трамп: Не знам да ли ћу остати у добрим односима с Маском – волео бих да критикује мене, не закон

Трамп: Не знам да ли ћу остати у добрим односима с Маском – волео бих да критикује мене, не закон

Еуроневс 05.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће у будућности имати добре односе са милијардером Илоном Маском, након што је власник Тесле критиковао нови закон о потрошњи. ''Одувек сам волео Илона. Видели… »
Трамп: Не знам да ли ћу и даље имати добре односе са Маском

Трамп: Не знам да ли ћу и даље имати добре односе са Маском

Политика 05.06.2025
ВАШИНГТОН – Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да не зна да ли ће у будућности имати добре односе са милијардером Илоном Маском, након што је власник Тесле критиковао нови закон о потрошњи. ''Одувек сам волео… »
Трамп коначно одговорио Маску: "Веома сам разочаран... Одувек сам волео Илона"

Трамп коначно одговорио Маску: "Веома сам разочаран... Одувек сам волео Илона"

Телеграф 05.06.2025
Председник САД Доналд Трамп рекао је да је "веома разочаран" извршним директором компанија СпацеКС и Тесла, Илоном Маском, неколико дана након Масковог званичног одласка са чела Одељења за ефикасност владе (ДОГЕ). Последњих… »
„Велики лепи закон“: Шта Трамп жели, а шта мучи Маска?

„Велики лепи закон“: Шта Трамп жели, а шта мучи Маска?

Дојче веле 05.06.2025
Трампов пријатељ Маск бори се против буџетских планова америчког председника. Тај отворени сукоб пуни насловне стране у САД. Шта Трамп планира – и зашто је Маск против тога? Шта је у Трамповом буџетском пакету? Амерички… »

Вести дана »