Povezane vesti
"Ti si nezahvalnik, izgubio bi izbore bez mene": Rasplamsava se sukob Tramp - Mask: Pre 6 dana se smeškali jedan drugom, a…
Blic 05.06.2025
Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, i Ilon Mask, milijarder i njegov doskorašnji saradnik, ušli su u otvoreni sukob. Dok američki predsednik tvrdi da je puno pomogao Ilonu, Ilon Mask uzvraća da bi Donald Tramp izgubio izbore bez njega… »
Mask o trampu nikad oštrije: Tramp bi izgubio izbore bez mene - kakva nezahvalnost!
Pravda 05.06.2025
Ilon Mask i Donald Tramp nastavili su sukob oko zakona o potrošnji. Američki predsednik je izjavio da ne zna da li će u budućnosti imati dobre odnose sa milijarderom, dok je Mask na to odgovorio objavom na društvenim mrežama u kojoj je naveo da bi Tramp… »
Tramp: "razočaran sam u Ilona" mask: "laže!" Doskoro sarađivali, sada okrenuli ćurak i udarili jedan na drugog: "Bili smo…
Blic 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp odgovorio je danas u toku razgovora sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom i na kritike milijardera Ilona Maska u vezi sa "velikim lepim" zakonom. - Oduvek sam voleo Ilona. Čuli ste reči koje je imao za mene. Nije rekao… »
Bukti sukob Trampa i maska! Milijarder: Bez moje pomoći izgubio bi izbore u novembru! Takva nezahvalnost!
Kurir 05.06.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da je "veoma razočaran" izvršnim direktorom kompanija SpaceX i Tesla, Ilonom Maskom, nekoliko dana nakon Maskovog zvaničnog odlaska sa čela Odeljenja za efikasnost vlade (DOGE). Poslednjih dana, Mask je bio veoma… »
Bukti rat! Ilon Mask otkriva mračnu tajnu o Trampu koja će vas ostaviti bez daha!
Alo 05.06.2025
Ilon Mask i Donald Tramp nastavili su sukob oko zakona o potrošnji. Američki predsednik je izjavio da ne zna da li će u budućnosti imati dobre odnose sa milijarderom, dok je Mask na to odgovorio objavom na društvenim mrežama u kojoj je naveo da bi… »
Tramp odgovorio na maskove uvrede: "Ne znam da li ću i dalje imati dobre odnose sa Maskom"
Večernje novosti 05.06.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će u budućnosti imati dobre odnose sa milijarderom Ilonom Maskom, nakon što je vlasnik Tesle kritikovao novi zakon o potrošnji. Foto: AP Photo/Evan Vucci, File - Oduvek sam voleo Ilona… »
Tramp: Ne znam da li ću ostati u dobrim odnosima s Maskom – voleo bih da kritikuje mene, ne zakon
Euronews 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će u budućnosti imati dobre odnose sa milijarderom Ilonom Maskom, nakon što je vlasnik Tesle kritikovao novi zakon o potrošnji. ''Oduvek sam voleo Ilona. Videli ste reči koje je imao za… »
Tramp: Ne znam da li ću i dalje imati dobre odnose sa Maskom
Politika 05.06.2025
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne zna da li će u budućnosti imati dobre odnose sa milijarderom Ilonom Maskom, nakon što je vlasnik Tesle kritikovao novi zakon o potrošnji. ''Oduvek sam voleo Ilona. Videli ste reči koje… »
Tramp konačno odgovorio Masku: "Veoma sam razočaran... Oduvek sam voleo Ilona"
Telegraf 05.06.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da je "veoma razočaran" izvršnim direktorom kompanija SpaceX i Tesla, Ilonom Maskom, nekoliko dana nakon Maskovog zvaničnog odlaska sa čela Odeljenja za efikasnost vlade (DOGE). Poslednjih dana, Mask je bio veoma… »
„Veliki lepi zakon“: Šta Tramp želi, a šta muči Maska?
Dojče vele 05.06.2025
Trampov prijatelj Mask bori se protiv budžetskih planova američkog predsednika. Taj otvoreni sukob puni naslovne strane u SAD. Šta Tramp planira – i zašto je Mask protiv toga? Šta je u Trampovom budžetskom paketu? Američki predsednik Donald Tramp… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 3 satajoš 2 povezane