Povezane vesti
Fabregas ostaje trener Koma
Sportski žurnal 05.06.2025
Sesk Fabregas, bivši španski reprezentativac, preuzeo je Komo u julu prošle godine, nakon što je upravo u tom klubu završio igračku karijeru 2023. godine. Fudbalski klub Komo saopštio je danas da nije dao dozvolu Interu iz Milana da pregovara sa njegovim… »
Inter ne sme da pregovara sa njim... Fabregas ostaje trener Koma - klub se odmah oglasio i italijanskom gigantu poslao jasnu…
Kurir 05.06.2025
"Odbijanje smo direktno preneli predsedniku Intera, koji ju je prihvatio sa očekivanom pristojnošću i u duhu međusobnog poštovanja između dva kluba", navodi se u saopštenju Koma. Iz kluba su dodali da sve glasine o interesovanju milanskog velikana za… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane
Sunovrat favorita na prestižnom turniru u Floridi: Takmičenje završio i sedmi nosilac
Danas pre 39 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana