Povezane vesti
Bivši igrač Real Madrida otkrio: "Predrag Mijatović je rekao da će mi zagorčati život..."
Telegraf pre 8 dana
Bivši španski defanzivac i grač Real Madrida Ivan Elgera govorio je u podkastu “Offsiders” o svojim lošim iskustvima sa Predragom Mijatovićem. Kako je istakao, tadašnji sportski direktor Reala je rekao da će mu zagorčati život. - Osvojio sam šampionat i… »
Bivši fudbaler Reala otvorio dušu: "Mijatović je rekao da će mi zagorčati život"
B92 pre 8 dana
Bivši španski defanzivac Ivan Elgera je govorio o svojim lošim iskustvima sa Predragom Mijatovićem. Elgera je proveo osam godina igrajući za Real Madrid, za to vreme je osvojio dva puta Ligu šampiona, i tri puta bio šampion Španije. Iako je imao dobar… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 19 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Britanac poginuo prilikom spuštanja niz rečni kanjon na području Foče
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana