Povezane vesti
Bivši igrač Real Madrida otkrio: "Predrag Mijatović je rekao da će mi zagorčati život..."
Telegraf 05.06.2025
Bivši španski defanzivac i grač Real Madrida Ivan Elgera govorio je u podkastu “Offsiders” o svojim lošim iskustvima sa Predragom Mijatovićem. Kako je istakao, tadašnji sportski direktor Reala je rekao da će mu zagorčati život. - Osvojio sam šampionat i… »
Bivši fudbaler Reala otvorio dušu: "Mijatović je rekao da će mi zagorčati život"
B92 05.06.2025
Bivši španski defanzivac Ivan Elgera je govorio o svojim lošim iskustvima sa Predragom Mijatovićem. Elgera je proveo osam godina igrajući za Real Madrid, za to vreme je osvojio dva puta Ligu šampiona, i tri puta bio šampion Španije. Iako je imao dobar… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 6. do 12. oktobra)
Pressek pre 53 minutajoš 20 povezanih

Rusija izvela žestok napad na Ukrajinu: Evropa u panici, Poljska podigla avione zbog pretnji uz granicu (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

Četvrt veka od petooktobarskih promena 2000. Godine Demonstracije koje su dovele do svrgavanja režima Slobodana Miloševića
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih

Gađaće nas granatama uskoro, ovo nije bio fudbal: Tanjga besan na dešavanja u Beogradu!
Hot sport pre 7 minutajoš 17 povezanih

Gober krenuo da folira, pa napao Jokića: Frka na meču Denvera, svi se zaledili kad je Nikola krenuo
Mondo pre 27 minutajoš 14 povezanih