Povezane vesti
Pevač optužio bosanca za prevaru! Nakon 30 godina se sve saznalo: "Podvalio mi je, imao sam stravične probleme!"
Alo 05.06.2025
Evo o čemu se radi! Pevač Ivan Kukolj Kuki tvrdi da mu je kompozitor Dragan Stojković Bosanac podvalio ukradenu pesmu. Reč je o numeri "Prošla si pored mene", a Kuki ističe da je zbog toga imao velikih problema sa autorom pesme. - Pesmu "Prošla si pored… »
Haos! Pevač tvrdi da ga je Bosanac prevario: Podvalio mi je ukradenu pesmu imao sam mnogo problema! Kompozitor: Lažeš!
Kurir 05.06.2025
Ivan Kukolj Kuki izjavio je da mu je kompozitor Dragan Stojković Bosanac podvalio ukradenu pesmu "Prošla si pored mene" i da je zbog toga imao problema sa autorom te numere. Pevač je ovo ispričao gostujući u podkastu "Morava". - "Prošla si pored mene"… »
"Podvalio mi ukradenu pesmu" Pevač tvrdi da ga je Bosanac prevario: Kompozitor se oglasio "Laž je.."
Telegraf 05.06.2025
Ivan Kukolj Kuki svojevremeno je stekao veliku popularnost pesmom "prošla si pored mene" koja je bila veliki hit 90-ih. Pre Kukija pesmu je otpevao poznati bosanski pevač Hakala tako da je mnogi ne znaju da je upravo on autor te pesme, a Kuki je izjavio… »
Vesti dana »

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 3 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza za 8. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane