Повезане вести

Анастасија Ражнатовић се вратила у Србију: Ево код кога је прво отишла и јавно се похвалила (фото)

Анастасија Ражнатовић се вратила у Србију: Ево код кога је прво отишла и јавно се похвалила (фото)

Блиц 06.06.2025
Млада певачица Анастасија Ражнатовић са својим супругом фудбалером Немањом Гудељем живи у Шпанији у Севиљи, а сада се вратила у Србију. Наиме, Анастасија Ражнатовић данас се похвалила на свом профилу на Инстаграму да је стигла… »
Анастасија Ражнатовић је уз помоћ ове дијете смршала 20 килограма: Чим осети глад попије овај напитак

Анастасија Ражнатовић је уз помоћ ове дијете смршала 20 килограма: Чим осети глад попије овај напитак

Нова 06.06.2025
Ћерка Цеце Ражнатовић својевремено је успела да смрша око 20 килограма захваљујући здравијим животним навикама. Анастасија Ражнатовић једном приликом открила је како јој је ово пошло за руком, као и да је морала да се одрекне… »
Смршајте без гладовања, Анастасија открива како: Само 5 дана је потребно да урадите ово и килограми ће бити ружна прошлост

Смршајте без гладовања, Анастасија открива како: Само 5 дана је потребно да урадите ово и килограми ће бити ружна прошлост

Свет & Скандал 06.06.2025
Млада музичка звезда Анастасија Гудељ данас важи за једну од најзгоднијих жена на домаћој јавној сцени, али ретко ко зна да је некада водила тешку борбу с вишком килограма. Ипак, променом навика и уз много дисциплине, успела је… »
"Кад сте гладне попијте ово": Овако је Анастасија Ражнатовић смршала 20 КГ, а једна ствар је кључна: "Остао ми је страх да се…

"Кад сте гладне попијте ово": Овако је Анастасија Ражнатовић смршала 20 КГ, а једна ствар је кључна: "Остао ми је страх да се…

Блиц 06.06.2025
Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић данас је једна од најзгоднијих на јавној сцени, а једном приликом открила је како је постигла жељени изглед. Певачица је поред редовних тренинга, избацила све нездраве намирнице. Ретко… »
Овако се Анастасија ослободила 20 кг вишка, једна ствар је кључна: "Остао ми је страх да се не вратим на старо"

Овако се Анастасија ослободила 20 кг вишка, једна ствар је кључна: "Остао ми је страх да се не вратим на старо"

Мондо 06.06.2025
Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић данас је једна од најзгоднијих на јавној сцени, а једном приликом открила је како је постигла жељени изглед. Млада певачица Анастасија Ражнатовић са својим супругом фудбалером Немањом… »
Анастасија Ражнатовић се поново вратила у Србију: Показала јавно код кога је прво отишла, изгледа прелепо

Анастасија Ражнатовић се поново вратила у Србију: Показала јавно код кога је прво отишла, изгледа прелепо

Телеграф 06.06.2025
Певачица Анастасија Ражнатовић са својим супругом фудбалером Немањом Гудељем живи у Шпанији у Севиљи, а сада се вратила у Србију. Цецина наследница је показала да борави у Србији и да јој прија овај одор. Она се огласила на… »

Вести дана »