Повезане вести

Са Паризом и берлином само равноправно: Лидерка у Риму истиче да Италија није резервни точак Француске и Немачке, нити држава…

Са Паризом и берлином само равноправно: Лидерка у Риму истиче да Италија није резервни точак Француске и Немачке, нити држава…

Вечерње новости 06.06.2025
МОРАМО се слагати, имати добре односе са Француском и Немачком, али Италија мора да захтева сарадњу са равноправнима и свесна своје аутономије – истакла је италијанска премијерка Ђорђа Мелони учествујућу као гост на прослави… »
Мелони: Италија може да буде искључиво једнак партнер Француској и Немачкој

Мелони: Италија може да буде искључиво једнак партнер Француској и Немачкој

Телеграф 06.06.2025
Италијанска премијерка Ђорђа Мелони изјавила је да та земља, као економска сила и оснивач ЕУ и НАТО, искључиво може да буде једнак партнер Француској и Немачкој. ''Након пада последње централно-десничарске (италијанске) владе… »
"Ја сам мало амбициознија" Мелони: Италија може да буде искључиво једнак партнер Француској и Немачкој

"Ја сам мало амбициознија" Мелони: Италија може да буде искључиво једнак партнер Француској и Немачкој

Блиц 05.06.2025
Италијанска премијерка Ђорђа Мелони изјавила је данас да та земља, као економска сила и оснивач ЕУ и НАТО, искључиво може да буде једнак партнер Француској и Немачкој. - Након пада последње централно-десничарске (италијанске)… »

Вести дана »