Povezane vesti

Sa Parizom i berlinom samo ravnopravno: Liderka u Rimu ističe da Italija nije rezervni točak Francuske i Nemačke, niti država…

Sa Parizom i berlinom samo ravnopravno: Liderka u Rimu ističe da Italija nije rezervni točak Francuske i Nemačke, niti država…

Večernje novosti pre 12 dana
MORAMO se slagati, imati dobre odnose sa Francuskom i Nemačkom, ali Italija mora da zahteva saradnju sa ravnopravnima i svesna svoje autonomije – istakla je italijanska premijerka Đorđa Meloni učestvujuću kao gost na proslavi dnevnog lista „Verita“ u… »
Meloni: Italija može da bude isključivo jednak partner Francuskoj i Nemačkoj

Meloni: Italija može da bude isključivo jednak partner Francuskoj i Nemačkoj

Telegraf pre 13 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da ta zemlja, kao ekonomska sila i osnivač EU i NATO, isključivo može da bude jednak partner Francuskoj i Nemačkoj. ''Nakon pada poslednje centralno-desničarske (italijanske) vlade, pokušali su da prenesu… »
"Ja sam malo ambicioznija" Meloni: Italija može da bude isključivo jednak partner Francuskoj i Nemačkoj

"Ja sam malo ambicioznija" Meloni: Italija može da bude isključivo jednak partner Francuskoj i Nemačkoj

Blic pre 13 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da ta zemlja, kao ekonomska sila i osnivač EU i NATO, isključivo može da bude jednak partner Francuskoj i Nemačkoj. - Nakon pada poslednje centralno-desničarske (italijanske) vlade, pokušali su da… »

Vesti dana »