Povezane vesti
„Porodila sam se kod kuće, sin je gledao, muž sekao pupčanu vrpcu, a posle dva sata sam prala sudove“
Nova 06.06.2025
Slobodan Ćustić sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, koja je umetnica i trener za lični razvoj i podršku ženama, ima četvoro dece - Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena, dok iz prvog braka ima i sinove Nikolu i Ljubomira. Jedan od porođaja imala je… »
Hana Huljić prošla kroz pakao! Žena Petra Graša prvi put o komplikacijama na porođaju: Kada je sve prošlo, tresla sam se dva…
Kurir 06.06.2025
Pevač Petar Grašo i Hana Huljić imaju dvoje dece, ćerku Albu i sina Tonija, a sada je pevačeva supruga govorila o porođaju i problemima sa kojima se suočila. Hana Huljić se sa oba deteta porodila na carski rez, a sada je otkrila probleme koje je imala… »
Hana Huljić prošla kroz pakao: Žena Petra Graša prvi put o komplikacijama na porođaju: "Kada je sve prošlo, tresla sam se dva…
Blic 06.06.2025
Pevač Petar Grašo i Hana Huljić imaju dvoje dece, ćerku Albu i sina Tonija, a sada je pevačeva supruga govorila o porođaju i problemima sa kojima se suočila. Hana Huljić se sa oba deteta porodila na carski rez, a sada je otkrila probleme koje je imala… »
Žena našeg glumca se porodila u kadi: On sve posmatrao pa presekao pupčanu vrpcu, tu je bio i stariji sin
Telegraf 06.06.2025
Glumac Slobodan Ćustić ima šestoro dece iz dva braka. Sa prvom suprugom je dobio dva sina - Nikolu i Ljubomira, a sa drugom ima četvoro dece - Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena. Ipak malo kome je poznat podatak da se njegova supruga porodila u… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 84 povezane

Pet vojnika ranjeno u oružanom incidentu u američkoj bazi Fort Stjuart, napadač uhvaćen
Nedeljnik pre 18 minutajoš 25 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 49 minutajoš 180 povezanih

Evropska Zvezda obasjala Poznanj, Krunić i Duarte učinili da se revanš mirno čeka!
Sportske.net pre 28 minutajoš 59 povezanih