Povezane vesti
‘Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja’
Danas 06.06.2025
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »
'Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja'
Radio 021 06.06.2025
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »
NIN 06.06.2025
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »
BBC News 06.06.2025
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »
‘Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja’
Južne vesti 06.06.2025
BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala… »
Vesti dana »

Đukanović o hapšenjima ministara: “Duboka država” stoji iza svega
Serbian News Media pre 2 satajoš 78 povezanih

Maloletna deca u bolnici zbog trovanja na seoskoj slavi: Katastrofa kod Vranja, 20 osoba ima simptome
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 53 povezane

„Gde su deca?!“ Selektor: Ljudi vole strance u Partizanu i Zvezdi
Sport klub pre 1 satjoš 39 povezanih