Повезане вести
‘За мене је рај кад гледам болесну животињу како се опоравља’
Данас 06.06.2025
За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20 спасених паса и мачака у сопственом дому. Неки од њих постаће чланови њене породице. Као… »
'За мене је рај кад гледам болесну животињу како се опоравља'
Радио 021 06.06.2025
Танијаа Таџик посветила је живот бризи о болесним и повређеним животињама у Пакистану. ББЦ За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20… »
НИН 06.06.2025
За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20 спасених паса и мачака у сопственом дому. Неки од њих постаће чланови њене породице. Као… »
BBC News 06.06.2025
Танијаа Таџик посветила је живот бризи о болесним и повређеним животињама у Пакистану. За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20… »
‘За мене је рај кад гледам болесну животињу како се опоравља’
Јужне вести 06.06.2025
ББЦ За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20 спасених паса и мачака у сопственом дому. Неки од њих постаће чланови њене породице. Као… »
Вести дана »
Магловито јутро у Србији, понегде очекује се слаба киша: Највиша дневна до 12 степени
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 42 минутајош 1 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 2 минутајош 4 повезане