Povezane vesti
‘Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja’
Danas 06.06.2025
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »
'Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja'
Radio 021 06.06.2025
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »
NIN 06.06.2025
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »
BBC News 06.06.2025
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »
‘Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja’
Južne vesti 06.06.2025
BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala… »
Vesti dana »

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jači sneg, neće prestati da pljušti: Ova 2 dela Srbije najkritičnija!
Blic pre 27 minutajoš 21 povezana

Jak zemljotres pogodio sinoć bih! Epicentar kod Bugojna, a osetio se i dalje!
Kurir pre 12 minutajoš 10 povezanih