Povezane vesti

‘Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja’

Danas pre 13 dana
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »
'Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja'

NIN pre 13 dana
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »

Radio 021 pre 13 dana
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »

BBC News pre 13 dana
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »

Južne vesti pre 13 dana
BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala… »

Vesti dana »