Повезане вести

‘За мене је рај кад гледам болесну животињу како се опоравља’

Данас 06.06.2025
За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20 спасених паса и мачака у сопственом дому. Неки од њих постаће чланови њене породице. Као… »
'За мене је рај кад гледам болесну животињу како се опоравља'

Радио 021 06.06.2025
Танијаа Таџик посветила је живот бризи о болесним и повређеним животињама у Пакистану. ББЦ За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20… »

НИН 06.06.2025
За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20 спасених паса и мачака у сопственом дому. Неки од њих постаће чланови њене породице. Као… »

BBC News 06.06.2025
Танијаа Таџик посветила је живот бризи о болесним и повређеним животињама у Пакистану. За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20… »

Јужне вести 06.06.2025
ББЦ За Танију Таџик, највећа срећа је када спасе болесну или повређену животињу и однегује је до оздрављења. Тренутно чува више од 20 спасених паса и мачака у сопственом дому. Неки од њих постаће чланови њене породице. Као… »

Вести дана »