Povezane vesti
‘Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja’
Danas pre 13 dana
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »
'Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja'
NIN pre 13 dana
Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala malog… »
Radio 021 pre 13 dana
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »
BBC News pre 13 dana
Tanijaa Tadžik posvetila je život brizi o bolesnim i povređenim životinjama u Pakistanu. Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u… »
‘Za mene je raj kad gledam bolesnu životinju kako se oporavlja’
Južne vesti pre 13 dana
BBC Za Taniju Tadžik, najveća sreća je kada spase bolesnu ili povređenu životinju i odneguje je do ozdravljenja. Trenutno čuva više od 20 spasenih pasa i mačaka u sopstvenom domu. Neki od njih postaće članovi njene porodice. Kao dete, Tanija je imala… »
Vesti dana »

Sud u Užicu naložio ponavljanje izbora na biračkom mestu "Elan" u Kosjeriću
Novi magazin pre 34 minutajoš 4 povezane

Reditelj Nikola Ljuca: Besan sam zbog imenovanja Bokana - to je pritisak i nekontrolisano ludilo vlasti
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana

Meseci prolaze od tragedije, sud i tužilaštvo u "prepirci": Šta se dešava u slučaju "nadstrešnica"?
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana

Datum nove runde pregovora Rusije i Ukrajine može biti dogovoren sledeće nedelje
Politika pre 50 minutajoš 29 povezanih