Povezane vesti
Jeste li spremni za Noć knjige?
Blic 06.06.2025
Uzbuđenje je u vazduhu jer se bliži još jedna Noć knjige i prilika da podelimo radost čitanja sa drugima. Od 6. do 8. juna 2025. godine 32. Noć knjige će se održati u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, na 62 lokacije u 36… »
„Noć knjige”, 32. put
Politika 06.06.2025
Manifestacija će biti održana u 36 gradova u Srbiji i regionu. Još jedna „Noć knjige” biće održana od 6. do 8. juna, (i to 32. put), u knjižarama „Delfi” i „Laguninim” klubovima čitalaca, na 62 lokacije u 36 gradova u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima… »
Priča koja traje
Radar 06.06.2025
U fokusu su dela domaćih pisaca čije nove knjige izazivaju pažnju kritike i publike, kao i svetski priznatih autora. Od 6. do 8. juna 2025. godine, 32. Noć knjige biće održana u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, na 62… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 19 minutajoš 29 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 39 minutajoš 19 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 53 minutajoš 12 povezanih