Povezane vesti

Policijski general Živković: Moj sin je napadnut zbog protesta, jasno je ko ima podatke o nečijem kretanju

Policijski general Živković: Moj sin je napadnut zbog protesta, jasno je ko ima podatke o nečijem kretanju

Nedeljnik 06.06.2025
Policijski general Bogoljub Živković kaže da jedini motiv za napad na njegovog sina Petra može biti njegovo angažovanje u studenskim protestima, prenosi N1. Podvlači da nije toliko bitan identitet napadača, nego naredbodavca i organizatora napada, kao i… »
Policijski general Živković: Moj sin je napadnut zbog protesta, jasno je ko ima podatke od nečijem kretanju

Policijski general Živković: Moj sin je napadnut zbog protesta, jasno je ko ima podatke od nečijem kretanju

Pravda 06.06.2025
Policijski general Bogoljub Živković kaže da jedini motiv za napad na njegovog sina Petra može biti njegovo angažovanje u studenskim protestima. Podvlači da nije toliko bitan identitet napadača, nego naredbodavca i organizatora napada, kao i da je jasno… »

N1 Info 06.06.2025
Policijski general Bogoljub Živković kaže da jedini motiv za napad na njegovog sina Petra može biti njegovo angažovanje u studenskim protestima. Podvlači da nije toliko bitan identitet napadača, nego naredbodavca i organizatora napada, kao i da je jasno… »
Dvostruki aršini nasilne vlasti

Dvostruki aršini nasilne vlasti

Radar 06.06.2025
Policijski general Bogoljub Živković kaže da jedini motiv za napad na njegovog sina može biti njegovo angažovanje u studenskim protestima. Podvlači da nije toliko bitan identitet napadača, nego naredbodavca i organizatora napada, kao i da je jasno koje… »
Penzionisani policijski general čiji sin je napadnut: Motiv može biti učešće u protestima

Penzionisani policijski general čiji sin je napadnut: Motiv može biti učešće u protestima

Radio 021 06.06.2025
Policijski general Bogoljub Živković kaže da jedini motiv za napad na njegovog sina Petra može biti njegovo angažovanje u studentskim protestima. Govoreći za Radar, ističe da nije toliko bitan identitet napadača, nego naredbodavca i organizatora napada… »

Vesti dana »