Povezane vesti
„Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem“
Pravda pre 13 dana
„Lice na funkciji predsednika Srbije je kao šef mafijaškog režima svesno da posle silaska sa vlasti moraju otići u zatvor, i zato se grčevito bore za opstanak. Razrešili su me nezakonito da bi nastavili da rade sa Zvonkom Veselinovićem“, rekao je u… »
Bivši policajac: Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem
Ozon press pre 13 dana
„Lice na funkciji predsednika Srbije je kao šef mafijaškog režima svesno da posle silaska sa vlasti moraju otići u zatvor, i zato se grčevito bore za opstanak. Razrešili su me nezakonito da bi nastavili da rade sa Zvonkom Veselinovićem“, rekao je u… »
„Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem“: Bivši policajac za Radar
Danas pre 13 dana
Vesti dana »

Iranci se sastaju sa liderima EU: Ovo će biti glavna tema razgovora
Nova pre 27 minutajoš 100 povezanih

Kakvo nas vreme očekuje sutra Oglasio se RHMZ; Od ponedeljka se spremite za velike vrućine
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

„Postoji nešto što ukazuje da je sve bilo unapred isplanirano“: Vojni analitičar nakon izveštaja koji pokazuje da su demonstranti verovatno bili meta akustičnog uređaja
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih

Ovo je razlog što Tramp nije rekao "odmah napadnite Iran": Ako dobije potvrdu, nema povratka?
Telegraf pre 5 satijoš 17 povezanih