Povezane vesti
„Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem“
Pravda 06.06.2025
„Lice na funkciji predsednika Srbije je kao šef mafijaškog režima svesno da posle silaska sa vlasti moraju otići u zatvor, i zato se grčevito bore za opstanak. Razrešili su me nezakonito da bi nastavili da rade sa Zvonkom Veselinovićem“, rekao je u… »
Bivši policajac: Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem
Ozon press 06.06.2025
„Lice na funkciji predsednika Srbije je kao šef mafijaškog režima svesno da posle silaska sa vlasti moraju otići u zatvor, i zato se grčevito bore za opstanak. Razrešili su me nezakonito da bi nastavili da rade sa Zvonkom Veselinovićem“, rekao je u… »
„Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem“: Bivši policajac za Radar
Danas 05.06.2025
Vesti dana »
EU sprema listu uslova koje Rusija mora da ispuni za trajni mir u Ukrajini
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 30 povezanih
„Ema je bila ponovo intubirana, ali nakon toga...“ pred okupljeni narod izašao direktor čačanske bolnice - ovo su njegove reči
Dnevnik pre 54 minutajoš 66 povezanih
Nikezić (SSP): Vučić zaslužio orden za najkorumpiranijeg političara u Evropi
Serbian News Media pre 6 satijoš 33 povezane
Sud u Hagu pustio na privremenu slobodu Smakaja i Fazljijua, optužene za ometanje tog suda
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih