Povezane vesti
„Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem“
Pravda 06.06.2025
„Lice na funkciji predsednika Srbije je kao šef mafijaškog režima svesno da posle silaska sa vlasti moraju otići u zatvor, i zato se grčevito bore za opstanak. Razrešili su me nezakonito da bi nastavili da rade sa Zvonkom Veselinovićem“, rekao je u… »
Bivši policajac: Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem
Ozon press 06.06.2025
„Lice na funkciji predsednika Srbije je kao šef mafijaškog režima svesno da posle silaska sa vlasti moraju otići u zatvor, i zato se grčevito bore za opstanak. Razrešili su me nezakonito da bi nastavili da rade sa Zvonkom Veselinovićem“, rekao je u… »
„Vučić je šef kriminalne grupe, smenili su me da bi radili sa Zvonkom Veselinovićem“: Bivši policajac za Radar
Danas 05.06.2025
Vesti dana »
"Politički interes i pregovaranje": Da li bi preuzimanje NIS od strane MOL bilo korisno Srbiji?
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 7 povezanih
Evo u kakvom je stanju baka koju je izbo napadač pred unukom. Stigle informacije iz Kliničkog centra
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih
„Zvezda je najpovređenija ekipa u Evroligi“: Obradović otkrio što Kodi i Nvora nisu igrali, pričao i o Bolomboju
Nova pre 31 minutajoš 65 povezanih
Vikend koji odlučuje sudbinu Ukrajine: Zelenski licem u lice sa Trampom
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih