Povezane vesti
"Osećam veliki ponos!" Đenaro Gatuzo se oprostio od Hajduka
Večernje novosti 06.06.2025
Dosadašnji trener Hajduka iz Splita, Đenaro Gatuzo, oprostio se od hrvatskog tima. FOTO: EFE/DANIEL HAMBURY - Zahvalio sam se svima, od igrača do ljudi koji su uz prvi tim. Bili su mi od velike pomoći. Osećam veliki ponos. Svi su bili uz mene i pratili… »
Gatuzo se na emotivan način oprostio od Hajduka
B92 06.06.2025
Italijanski trener Đenaro Gatuzo oprostio se od Hajduka. Posle okončanja sezone, bivši fudbaler Milana je okončao svoju karijeru na klupi ekipe iz Splita. Već je poznato da će na njegovo mesto stići Gonzalo Garsija, koji je do skora bio trener Istre… »
Gatuzo se emotivno oprostio, Garsija stiže u Hajduk
Sport klub 06.06.2025
Kao što je i najavio Đenaro Gatuzo se i zvanično oprostio od Hajduka iz Splita jer nije uspeo da mu donese titulu, a već je poznato ko mu je naslednik u tom klubu - Gonzalo Garsija, sadašnji trener Istre. Hajduk je sezonu završio na trećem mestu, iza… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 4 satijoš 2 povezane