Povezane vesti
Prelepa slika poslata iz Čačka: Na desetine mališana uz vrtića zaplesalo zajedno na Gradskom trgu
Telegraf 06.06.2025
Prelepa slika poslata je iz centra Čačaka kada su mališani iz čačanskih vrtića Predškolske ustanove "Moje detinjstvo" po prvi put su zajedno zaplesali na Gradskom trgu. Zajednički ples predškolaca postao je simbol odrastanja, zajedništva i jednog… »
Prelepa slika u centru Čačka, zajednički ples čačanskih predškolaca
Morava info 06.06.2025
ČAČAK – Prelepa slika poslata je iz centra Čačaka kada su mališani iz čačanskih vrtića Predškolske ustanove “Moje detinjstvo“ po prvi put su zajedno zaplesali na Gradskom trgu. Zajednički ples predškolaca postao je simbol odrastanja, zajedništva i jednog… »
Ples pod otvorenim nebom junskog popodneva na gradskom trgu u Čačku kao prvi iskorak predškolaca
Glas Zapadne Srbije 06.06.2025
Zajednički ples predškolaca postao je simbol odrastanja, zajedništva i jednog posebnog oproštaja. Roditelji nisu krili emocije ponos, suze i osmesi pratili su svaki korak njihove dece. Ples predškolaca na Gradskom trgu u Čačku, foto: 4N Studio… »
Vesti dana »
"Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu, studenti i mi nastavnici ne znamo kakvi su dalji planovi"
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Šest razloga zašto će svetska kriza trajati duže od rata na Bliskom istoku
BBC News pre 39 minutajoš 24 povezane
Ovo se nije desilo od početka rata! Teheran nešto smera? Pozvao najljućeg rivala u regionu iako je moćni princ ubeđivao Trampa da još jače napadne Iran (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 24 povezane
Nije šej, a nije ni Nikola! Pogledajte MVP poredak koji je zapalio Ameriku:
Večernje novosti pre 53 minutajoš 37 povezanih