Povezane vesti
Iran osuđuje izraelsku agresiju protiv Libana
Novi magazin 06.06.2025
Iran je danas osudio izraelsku "agresiju" protiv Libana nakon novih napada na južna predgrađa Bejruta. Ovi udari predstavljaju "očigledan čin agresije protiv teritorijalnog integriteta i suvereniteta Libana", rekao je portparol iranskog Ministarstva… »
Izrael Kac: Izrael će nastaviti napade na Bejrut ako Liban ne razoruža Hezbolah
N1 Info 06.06.2025
Izraelski ministar odbrane Izrael Kac izjavio je danas da će vojska nastaviti napade na Bejrut ako Liban ne razoruža Hezbolah."Neće biti mira u Bejrutu, niti reda ni stabilnosti u Libanu, bez bezbednosti za Državu Izrael. Sporazumi se moraju poštovati… »
Ministar: Izrael će nastaviti napade na Bejrut ako Liban ne razoruža Hezbolah
Novi magazin 06.06.2025
Izraelski ministar odbrane Izrael Kac izjavio je danas da će vojska nastaviti napade na Bejrut ako Liban ne razoruža Hezbolah. "Neće biti mira u Bejrutu, niti reda ni stabilnosti u Libanu, bez bezbednosti za Državu Izrael. Sporazumi se moraju… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 23 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 59 minutajoš 38 povezanih

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane