Povezane vesti
Popularna pevačica nije prodala nijednu kartu za nastup! Izašla na binu i doživela neviđenu bruku: Pevala sam konobarima
Kurir 06.06.2025
Pevačica Danijela Martinović (53) prisetila se jednom prilikom neprijatnosti koju je doživela kada nije prodala nijednu kartu za svoj nastup. Danijela je tada objasnila šta se dogodilo. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala… »
Naša poznata pevačica nije prodala nijednu kartu za nastup: „Samo su konobari bili tu“
Nova 06.06.2025
Pevačica Danijela Martinović prisetila se svojih početaka na muzičkoj sceni. Danijela Martinović (53), poznata hrvatska pevačica, svojevremeno je u jednom emsiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup… »
Poznata pevačica nije prodala nijednu kartu za nastup, izašla na binu i doživela neviđeni blam: "Samo su konobari bili tu"
Blic 06.06.2025
Pevačica Danijela Martinović (53) prisetila se jednom prilikom neprijatnosti koju je doživela kada nije prodala nijednu kartu za svoj nastup. Danijela je tada objasnila šta se dogodilo. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 22 minutajoš 106 povezanih
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 1 satjoš 59 povezanih
Tuhel: Sutrašnja utakmica je finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju
RTS pre 2 satajoš 37 povezanih
Kada će pasti prvi sneg: Čubrilo otkrio tačan datum padavina u prognozi za kraj novembra
Mondo pre 27 minutajoš 27 povezanih
Uhapšen Novosađanin jer je vozio muškarca na krovu svog automobila
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 21 povezana