Povezane vesti
Pevačicu dovodili u vezu sa Filipom Živojinović, udala se, a brak iz snova pukao nakon 5 godina: Hvala ti na svemu i srećno…
Story 06.06.2025
Pevačica objavila razvod, svi zanemeli jer su ona i njen suprug važili za idealan par. Hrvatska pevačica Maja Šuput saopštila je da se razvela od biznismena Nenada Tatarinova sa kojim je u braku od 2019. godine. Pročitajte: Da li znate koju je hrvatsku… »
Razvela se Maja Šuput od hrvatskog biznismena: Pevačica u tajnosti potpisala papire, svi su mislili da žive bajku
Blic 06.06.2025
Hrvatska pevačica Maja Šuput saopštila je da se razvela od biznismena Nenada Tatarinova. Maja Šuput se oglasila na svom Instagramu gde je izdala saopštenje o razvodu. - Život nas ponekad odvede na različite puteve, pa smo tako Nenad i ja odlučili da… »
Oglasio se bivši muž hrvatske pevačice: "To je sada moderno"
B92 06.06.2025
Maja Šuput šokirala je svoje fanove i pratioce kada je na društvenim mrežama objavila da su se ona i Nenad Tatarinov razveli. U objavi na Instagram storiju napisala je da su oboje odlučili da krenu "svako svojim putem", ali da i dalje žive u porodičnom… »
Samo što se razveo od Maje Šuput, Nenad na Instagramu šokirao! Moja žena je...
Hello 06.06.2025
Maja Šuput (45) i Nenad Tatarinov (42) stavili su tačku na svoj šestogodišnji brak. Vest je zatekla celokupan region, ali ne i pevačicu koja je o razvodu ćutala. Sada su i zvanično razvedeni, a ljubav se ugasila. - Život nas ponekad odvede na različite… »
Razvodi se najbogatija pevačica na Balkanu: „Hvala ti na svemu i srećno dalje“
Nova 06.06.2025
Poznata hrvatska pevačica odlučila je da stavi tačku na brak sa biznismenom Nenadom Tatarinovim. Maja Šuput objavila je na društvenim mrežama da se posle šest godina braka, odnosno osam godina ljubavi, razvodi od Nenada. „Život nas ponekad odvede na… »
Najbogatija pevačica na Balkanu stavila tačku na brak posle 6 godina: Maja Šuput se razvela od hrvatskog biznismena, evo šta…
Kurir 06.06.2025
Maja Šuput, koja važi za jednu od najbogatijih pevačica na Balkanu, i preduzetnik Nenad Tatarinov su se razveli, otkrila je pevačica u svojoj Instagram storiju. „Život nas ponekad odvede na različite puteve, pa smo tako Nenad i ja odlučili da krenemo… »
Razvela se Maja Šuput FOTO
B92 06.06.2025
Maja Šuput je na svom Instagram profilu napisala da je razvedena već neko vreme. Pevačica Maja Šuput je šokirala sve objavom da se razvela. "Život nas ponekad odvede na različite puteve, pa smo tako Nenad i ja odlučili krenuti svako svojim. Razvod je već… »
Kraj velike ljubavi: Razveli se Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Hello 06.06.2025
Pevačica Maja Šuput razvela se od svog supruga Nenad Tatarinova sa kojim ima sina Booma. Maja se na svom Instagram nalogu oglasila zvaničnim saopštenjem i zaista šokirala ceo region. "Život nas ponekad odvede na različite puteve, pa smo tako Nenad i ja… »
Razvela se najbogatija pevačica sa ovih prostora: Svi su mislili da živi bajku, ona u tajnosti potpisala papire
Mondo 06.06.2025
Hrvatska pevačica Maja Šuput saopštila je da se razvela od biznismena Nenada Tatarinova. Hrvatska pevačica Maja Šuput se oglasila na Instagramu gde je izdala saopštenje o razvodu, i time iznenadila sve koji prate njen život, jer je do nedavno izgledalo… »
Razvela se poznata pevačica Otkrila detalje kraha ljubavi: "Hvala ti na svemu i srećno dalje, zauvek ostajemo tim"
Alo 06.06.2025
Otkrila detalje razvoda. Hrvatska pevačica Maja Šuput saopštila je da se razvela od supruga, biznismena Nenada Tatarinova. Tim povodom se oglasila na svom Instagramu gde je otkrila detalje razvoda. - Život nas ponekad odvede na različite puteve, pa smo… »
Pevačica se razvela od biznismena: Maja nekoliko meseci krila istinu, sada otkrila sve detalje
Telegraf 06.06.2025
Pevačica Maja Šuput razvela se od svog supruga Nenad Tatarinova "Život nas ponekad odvede na različite puteve, pa smo tako Nenad i ja odlučili da krenemo svako svojim, no i dalje živimo u porodičnom okruženju. Razvod je već neko vreme iza nas, za nas je… »
Vesti dana »

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Propagandna operacija": Meloni reagovala na odluku Rusije da uvrsti Matarelu i ministre na listu "rusofoba"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana