Povezane vesti

Vukan (21) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći bio fudbaler: Klub se oprostio srceparajućom porukom

Vukan (21) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći bio fudbaler: Klub se oprostio srceparajućom porukom

Telegraf 06.06.2025
Vukan V. (21) poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u centru Aleksandrova kada je pao sa motora, pošto je pre toga udario o drvo. Iz PU Zrenjanin brzo je potvrđeno da je došlo do nesreće sa tragičnim ishodom, ali i dalje nisu poznati detalji. Nažalost… »
"Sve mislim da je ovo neki: Košmar..." Kuma Vukana (21) koji je stradao na motoru pred kućnim pragom objavila potresnu poruku…

"Sve mislim da je ovo neki: Košmar..." Kuma Vukana (21) koji je stradao na motoru pred kućnim pragom objavila potresnu poruku…

Blic 06.06.2025
Vukan Vukmirović (21) iz Aleksandrova, opštine u Novoj Crnji kod Zrenjanina, stradao je juče u saobraćajnoj nesreći kada je pao sa motora. Od stradalog mladića opraštaju se njegovi najbliži na društvenim mrežama. "E moj Vuki...Sunce lepo. Anđeo… »
Ovo je Vukan (21) koji je stradao na motoru: Kupio dvotočkaš pre mesec dana, pa sleteo sa puta i udario u drvo: "Scena je bila…

Ovo je Vukan (21) koji je stradao na motoru: Kupio dvotočkaš pre mesec dana, pa sleteo sa puta i udario u drvo: "Scena je bila…

Blic 06.06.2025
Vukan Vukmirović (21) iz Aleksandrova, opštine u Novoj Crnji kod Zrenjanina, nastradao je juče u saobraćajnoj nesreći kada je pao sa motora koji je, prema rečima komšija, kupio pre samo mesec dana. Saobraćajna nesreća se, podsetimo, dogodila u centru… »
"Kupio je motor pre mesec dana!" Komšije otkrile jezive detalje nesreće kod Zrenjanina u kojoj je poginuo Vukan (21) "on na…

"Kupio je motor pre mesec dana!" Komšije otkrile jezive detalje nesreće kod Zrenjanina u kojoj je poginuo Vukan (21) "on na…

Kurir 06.06.2025
Vukan Vukmirović (21) iz Aleksandrova, opštine u Novoj Crnji kod Zrenjanina, nastradao je juče u saobraćajnoj nesreći kada je pao sa motora koji je, prema rečima komšija, kupio pre samo mesec dana. Nesreća se, podsetimo, dogodila u centru mesta, svega… »

Vesti dana »