Povezane vesti
"Not too bad, Novak" Tvorac sada već čuvene fraze za Kurir analizira meč Đoković - Siner! Italijan obožava Noleta, ali daje…
Kurir 06.06.2025
Ako je za drugi, treći i četvrti set meča Zverev – Đoković mogao da iskoristi njegovu čuvenu frazu „Not too bad, Novak!“, čuveni italijanski teniski komentator i osnivač svetski poznate teniske medijske platforme „Ubitennis“ Ubaldo Skanjagata se prosto… »
Hrabri Đoković nije uspeo, Siner u finalu Rolan Garosa
Sportski žurnal 06.06.2025
Novak posle tri seta poražen od Janika u polufinalu. Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je večeras u Parizu poražen od prvog igrača sveta Italijana Janika Sinera sa 4:6, 5:7, 6:7 (3). Đoković, šesti… »
Đoković ne odustaje od 25. Grend slema: Učiniću sve da osvojim još jedan Slem na bržim podlogama
Kurir 06.06.2025
Upitan na početku konferencije za medije o verovatno najlepšem utisku za Novaka sa ovog meča - emocijama koje su kod njega nastale posle dirljivog prijema publike - trostruki osvajač Rolan Garosa kaže: “Veoma sam zahvalan za podršku večeras, mislim da… »
„Bio je ovo poseban meč za mene“ Siner: Đoković je najbolji teniser u istoriji, znao sam da će biti teško
Dnevnik 06.06.2025
PARIZ: Italijanski teniser Janik Siner rekao je posle prvog u karijeri plasmana u finale Rolan Garosa da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji i da je znao da će biti teško stići do pobede. Siner je u polufinalu pobedio Đokovića 3:0 (6:4, 7:5… »
"Ovo je bio možda moj poslednji Rolan Garos": Đokovića ovakvog nikada nismo čuli
Mondo 06.06.2025
Novak Đoković dolazi na konferenciju za medije posle poraza od Janika Sinera. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Novak Đoković došao je na konferenciju za medije posle meča sa Janikom Sinerom i poraza u tri seta - 6:4, 7:5, 7:6 (7:3). Previše… »
Siner se šokirao kad je čuo da je ovo možda bio poslednji Novakov meč: Otkrio šta Đoković radi u svlačionici i nije mogao da…
Nova 06.06.2025
Janik Siner se po prvi put u karijeri plasirao u finale Rolan Garosa pobedom nad Novakom Đokovićem sa 6:4, 7:5, 7:6(3), a velika pohvala veličine srpskog igrača je što je Italijan posle svega odlučio da toliko govori o osvajaču 24 grend slem titule, a… »
Đoković: "Možda moj poslednji Rolan Garos"
B92 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković je govorio na konferenciji za medije posle ispadanja sa Rolan Garosa. Od njega je u polufinalu bolji bio prvi igrač planete, Janik Siner, rezultatom 6:4, 7:5, 7:6 (3). Na početku razgovora sa medijima se osvrnuo na pozdrav sa… »
Đoković posle poraza u Parizu: Ne znam da li ću igrati ovde sledeće godine
Politika 06.06.2025
PARIZ - Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Rolan Garosa da mu je do kraja sezone prioritet igranje Vimbldona i Ju Es opena i dodao da ne zna da li će sledeće godine igrati u Parizu. Đoković… »
Evo šta poraz u polufinalu Rolan Garosa od Sinera znači za Novaka Đokovića
Telegraf 06.06.2025
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nažalost je večeras zaustavljen u polufinalu Rolan Garosa od Janika Sinera iz Italije u tri seta (3:6, 5:7, 6:7), tako da će se Italijan boriti za pehar protiv aktuelnog šampiona Karlosa Alkaraza u nedelju. Srpski… »
Novakov poslednji meč na Rolan Garosu?!
Sportske.net 06.06.2025
Janik Siner postaje nerešiva enigma za Novaka Đokovića u poslednje dve godine. Italijanski teniser, koji je i prvi na ATP listi, potvrdio je i večeras da igra u izvanrednoj formi. Maksimalnim rezultatom, 3:0 u setovima savladao je i Novaka, baš kao i sve… »
Novak Đoković eliminisan sa Rolan Garosa, emotivna poruka celom svetu: Da li je ovo moj poslednji meč ovde?
Hello 06.06.2025
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Rolan Garosa. Najbolji ikada poklekao je u ravnopravnom meču protiv naboljeg trenutno - Janika Sinera sa 0:3 (4:6, 5:7, 6:7 (3)). Nakon meča na konferenciji za medije Novak Đoković je izneo svoje utiske. -… »
Svi čekali da Vilander kritikuje Đokovića: Umesto toga mu se poklonio kao niko nikada
Mondo 06.06.2025
Mats Vilander nije mogao da veruje kako je Novak Đoković odigrao dobro protiv Janika Sinera, iako su svi očekivali da će ga kritikovati zbog poraza od 3:0. Umesto toga, hvalio je Đokovića kao nikada u životu, najavivši da će osvojiti Vimbldon. Srpski… »
"Novak Đoković je najbolji ikad u našem sportu": Reči Janika Sinera mora da čuje ceo svet
Mondo 06.06.2025
Italijanski teniser Janik Siner celom svetu poručio da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena. Najbolji tenisr svih vremena Novak Đoković nije uspeo da obezbedi plasman u finale Rolan Garosa - u polufinalu ga je zaustavio Janik Siner, trenutno… »
Sam pao, sam se ubio: Novak eliminisan od Sinera, ove dve stvari su presudile
Nova 06.06.2025
Novak Đoković je eliminisan od Janika Sinera nakon 6:4, 7:5, 7:6(3), a presudile su dve stvari. Zašto je naslov „sam pao, sam se ubio“? Za ovo se Đoković sam pobrinuo. Njegove greške su ga koštale. Uostalom, o tome najbolje govori sledeći podatak. Novak… »
„Ovakav doživljaj nikada nisam imao“: Đoković progovorio o publici u Parizu, nije mogao da veruje u ono što čuje
Nova 06.06.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je posle poraza od Janika Sinera da nikada nije doživeo ovako nešto od publike. Novak Đoković je izgubio od Janika Sinera sa 6:4, 7:5, 7:6(3) u polufinalu Rolan Garosa. Nakon meča je izašao pred novinare i… »
FOTO Novak je ovo uradio kad se meč završio, a onda otvorio dušu: Otišli su Rafa i Federer, hoće i mene da penzionišu
Nova 06.06.2025
Novak Đoković je izašao sa terena tako da je delovalo da je možda odigrao poslednji meč na stadionu "Filip Šatrije" nakon što ga je Janik Siner savladao sa 6:4, 7:5, 7:6(3) u polufinalu Rolan Garosa. Đoković je dugo izlazio sa terena. Spakovao je stvari… »
Đoković: Osećam više ljubavi, navikao sam na pitanja o penziji
Sport klub 06.06.2025
Posle poraza u polufinalu Rolan Garosa, Novak Đoković govorio je o podršci publike, rekao je da mu je "možda poslednji Rolan Garos", dotakao se igre Janika Sinera, Vimbldona i čestih pitanja o odlasku u tenisku penziju. Đoković je propustio tri set lopte… »
Siner: Novak je najbolji u istoriji tenisa
RTS 06.06.2025
Janik Siner obezbedio je mesto u finalu Rolan Garosa posle pobede nad Novakom Đokovićem, a posle meča je izjavio da je srpski teniser najbolji u istoriji tog sporta. Nakon meča, Siner je izrazio poštovanje prema Đokoviću i rekao da je igrati protiv njega… »
Ništa od broja 25: Siner zaustavio Đokovića u polufinalu Rolan Garosa
Južne vesti 06.06.2025
EPA Novak Đoković na Rolan Garosu 6. juna Sve što je pre samo dva dana funkcionisalo bez problema, u petak uveče nije. Tako se ukratko može opisati igra Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, drugog grend slema sezone, u kom je Janik Siner slavio 3:0… »
Kakav govor Sinera o Đokoviću, ove reči će odjekivati
Nova 06.06.2025
Janik Siner, prvi teniser sveta, održao je govor za pamćenje o Novaku Đokoviću, najboljem srpskom teniseru. Siner je pobedio Đokovića u polufinalu Rolan Garosa sa 6:4, 7:5, 7:6(3). Nakon meča, Italijan je održao govor za pamćenje o Đokoviću. Ove njegove… »
NIN 06.06.2025
Sve što je pre samo dva dana funkcionisalo bez problema, u petak uveče nije. Tako se ukratko može opisati igra Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, drugog grend slema sezone, u kom je Janik Siner slavio 3:0 u setovima (6:4, 7:5, 7:6). Ljubitelji… »
Novak emotivan: Možda moj poslednji meč na Rolan Garosu
Sport klub 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković nagovestio je da bi mogao da se penzioniše pre narednog Rolan Garosa, nakon što je u polufinalu aktuelnog eliminisan od prvog reketa sveta Janika Sinera. „Možda je ovo moj poslednji meč ovde. Ne znam. Zato sam emotivan. Ako… »
Da li je Novak najavio povlačenje? Ovo bi mogao da bude moj poslednji Rolan Garos! Đoković: Želim da osvojim još jedan Grend…
Kurir 06.06.2025
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Rolan Garosa. Najbolji ikada poklekao je u ravnopravnom meču protiv naboljeg trenutno - Janika Sinera sa 0:3 (4:6, 5:7, 6:7 (3)). Nakon meča na konferenciji za medije Novak Đoković je izneo svoje utiske… »
Siner: Novak Đoković je inspiracija i najbolji u istoriji
Sport klub 06.06.2025
Janik Siner obezbedio je mesto u finalu Rolan Garosa posle pobede nad Novakom Đokovićem, a posle meča je izjavio da je srpski teniser najbolji u istoriji tog sporta. „On je prava inspiracija za sve mlade igrače i najbolji teniser u istoriji,“ istakao je… »
Siner: ''Novak je inspiracija''
Sportske.net 06.06.2025
Janik Siner nastavio je siloviti prodor ka svojoj prvoj tituli na Rolan Garosu. Večeras ni Novak Đoković nije uspeo da osvoji ni set protiv prvoplasiranog na ATP listi, a poslednja prepreka italijanskom teniseru na putu do pariskog trona je Karlos… »
Đoković je najbolji u istoriji! Siner presrećan posle pobede nad Novakom: Bio je ovo poseban meč...
Kurir 06.06.2025
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Rolan Garosa. Najbolji ikada poklekao je u ravnopravnom meču protiv naboljeg trenutno - Janika Sinera sa 0:3 (4:6, 5:7, 6:7 (3)). Posle meča svoje prve impesije nakon pobede nad Đokovićem izneo je Janik… »
Ništa od finala: Sjajni Siner zaustavio Novaka
Sport klub 06.06.2025
Da je bilo ko drugi umesto Janika Sinera bio sa druge strane mreže, o Novaku Đokoviću bi verovatno pričali kao o finalisti Rolan Garosa. Međutim, trenutno najbolji na svetu je bio neverovatan i savladao je najboljeg u istoriji u tri seta - 6:4, 7:5, 7:6… »
Đoković: „Ovo je bio možda moj poslednji meč ovde“
Nova 06.06.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, obraća se nakon eliminacije sa Rolan Garosa a tekstualni prenos mogli ste pratiti na Nova.rs. Đoković je eliminisan u polufinalu Rolan Garosa pošto ga je Siner pobedio sa 6:4, 7:5, 7:6(3). Ovim je Novak završio… »
Radio 021 06.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u polufinalu Rolan Garosa od prvog tenisera sveta Janika Sinera. EPA Novak Đoković na Rolan Garosu 6. juna Sve što je pre samo dva dana funkcionisalo bez problema, u petak uveče nije. Tako se ukratko može… »
Možda moj poslednji meč na Rolan Garosu – Novak Đoković emotivan pred novinarima u Parizu: Ne znam šta sutra donosi
Dnevnik 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković poražen je u polufinalu Rolan Garosa od Janika Sinera u tri seta. Već po izlasku sa terena najbolji teniser ikada „digao je prašinu“ jer je prilikom pozdrava sa navijačima, „poljubio“ teren dotakavši ga rukom koju je… »
Novak se zahvalio Parizu, spakovao i otišao: Svi misle o penziji, otkrio je šta se stvarno desilo
Mondo 06.06.2025
Navijače će danima mučiti pitanje da li se Novak Đoković oprostio od Rolan Garosa pozdravom nakon poraza od Janika Sinera u polufinalu. Novak Đoković neće igrati finale Rolan Garosa protiv Karlosa Alkaraza, u reprizi Olimpijskih igara iz Pariza od prošle… »
Đoković posle poraza na Rolan Garosu: Ne znam da li ću sledeće godine igrati ovde
Euronews 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković ispao je u polufinalu Rolan Garosa nakon što ga je Janik Siner porazio sa 6:4, 7:5, 7:6(3). Najbolji svih vremena uspeo je da ode korak dalje nego prošle sezone, ali i dalje nije stigao do 25. Grend slem titule u karijeri… »
Siner: "Đoković je najbolji u istoriji!" VIDEO
B92 06.06.2025
Najbolji teniser sveta Janik Siner je izneo utiske nakon pobede nad Novakom Đokovićem čime j eobezbedio finale Rolan Garosa. Prvi teniser sveta je bio bolji od srpskog asa sa 3:0 – po setovima je bilo 6:4, 7:5, 7:6. Nakon meča je Janik Siner odmah izneo… »
Đoković ovo nikad nije doživeo: "To ne znam ni ja"
B92 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković imao je veliku podršku na Rolan Garosu u meču sa Janikom Sinerom. Nije baš navikao da u Parizu bude miljenik publike na jednom meču. Ispratili su ga ovacijama posle duela, tokom kojeg su skandirali prilično često "Nole… »
Da li je ovo znak? VIDEO/ANKETA
B92 06.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković oprostio se od ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa, a u centar pažnje dospeo i način na koji je to uradio. Nakon što je u polufinalu poražen od Italijana Janika Sinera sa 3:0 – Đoković je na "Šatrijeu" povukao potez… »
Siner "mašina" izbacio Đokovića!
B92 06.06.2025
Italijanski teniser Janik Siner pobedio je Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa sa 3-0 u setovima. Prvi igrač planete je slavio rezultatom 6:4, 7:5, 7:6 (3) i tako zakazao okršaj sa Karlosom Alkarasom. Sineru je ovo bila četvrta uzastopna pobeda nad… »
Đoković: "Hoće da me penzionišu jer su u penziji svi moji rivali"
B92 06.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostao je nedorečen po pitanju igranja Rolan Garosa i naredne godine, nakon poraza od Janika Sinera u polufinalu Pariza. Prvi reket sveta slavio je rezultatom 3:0 u vrlo verovatno poslednjem meču srpskog asa na… »
Rolan Garos, najnovije vesti: Novak Đoković igubio - Siner bolji
Večernje novosti 06.06.2025
Nije se moglo dalje, uskratio je Italijan kartu za finale Rolan Garosa Novaku Đokoviću. Janik Siner bio je bolji u tri seta, rezultatom 6:4, 7:5, 7:6. Foto: Goran Čvorović Moraće Novak priliku za osvajanje 25. grend slem titule da traži na nekom drugom… »
Siner poravnao Novakov podvig iz 2015. godine
B92 06.06.2025
Italijan Janik Siner plasmanom u finale Rolan Garosa, gde ga čeka Karlos Alkaras, podigao je letvicu svojih dostignuća na još viši nivo. Siner je porazio Novaka Đokovića 3:0 u polfinalu između broja jedan i najboljeg svih vremena. Ujedno, Italijan je… »
Đoković izgubio od Sinera u polufinalu Rolan Garosa
Politika 06.06.2025
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, poražen je u polufinalu Rolan Garosa od Italijana Janika Sinera rezultatom 6:4, 7:5, 7:6 posle borbe koja je trajala više od tri sata. Sudar titana u polufinalu Rolan Garosa počeo je ispitivanjem snaga na obe… »
"Ovo je možda moj poslednji meč...": Novak šokirao sve posle ispadanja od Sinera!
Telegraf 06.06.2025
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković eliminisan je od Janika Sinera u polufinalu Rolan Garosa, sa 3:0 u setovima! Prosto, nije Novak imao rešenje za raspoloženog Italijana, iako je imao svoje prilike, koje je nažalost propustio. Dobio je Novak… »
Alcaraz i Sinner u finalu Roland Garrosa
Al Jazeera 06.06.2025
Jannik Sinner je u tri seta, iako ne tako jednostavno kako se činilo, pobijedio Novaka Đokovića – bilo je 6:4, 7:5 i 7:6 (3) nakon skoro 3,5 sata borbe. Španski teniser Carlos Alcaraz i Italijan Jannik Sinner, trenutno najbolji igrač svijeta, u nedjelju… »
Žaliće Novak za propuštenim prilikama, Siner u finalu Rolan Garosa!
Sportske.net 06.06.2025
Večerašnji polufinalni meč Rolan Garosa bio je deveti međusobni okršaj Novaka Đokovića i Janika Sinera, a petnaest godina mlađi Italijan od večeras vodi sa 5:4 u pobedama nad najboljim teniserom svih vremena, iako je Novak pre dve godine vodio sa 4:1… »
Đoković eliminisan sa Rolan Garosa!
Vesti online 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je u polufinalu Rolan Garosa od strane Janika Sinera. Siner je slavio maksimalnim rezultatom 3-0, po setovima 6:4, 7:5, 7:6 (3). Prvi igrač sveta će u nedeljnom finalu igrati protiv Karlosa Alkarasa, kome je u… »
Đoković posle tri seta poražen od Sinera u polufinalu Rolan Garosa
Insajder 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je večeras u Parizu poražen od prvog igrača sveta, Italijana Janika Sinera, sa 4:6, 5:7, 6:7 (3). Đoković, šesti teniser sveta, zabeležio je i četvrti… »
Đoković posle tri seta poražen od Sinera u polufinalu Rolan Garosa
Radio sto plus 06.06.2025
Đoković, šesti teniser sveta, zabeležio je i četvrti uzastopni poraz od Sinera, a meč je trajao tri sata i 16 minuta. Siner je prvi set osvojio zahvaljujući brejku u petom gemu, dok srpski teniser u tom delu igre nijednom nije imao brejk priliku. U… »
Đoković nakon tri seta pao u polufinalu: Siner zakazao finale sa Alkarazom
Euronews 06.06.2025
Ne uspeva Novak Đoković da pronađe rešenje za Janika Sinera. Prvoplasirani teniser na ATP listi je upisao petu uzastopnu pobedu protiv Đokovića, ovog puta na Rolan Garosu 3:0, po setovima 6:4, 7:5, 7:6. Oba igrača su sigurnim servisima otvorili meč, ali… »
Čanak grabi ka finalu plej-ofa, Đorđe Gagić večeras briljirao!
Sportske.net 06.06.2025
U Litvaniji je u toku završnica plej-ofa, Žalgiris je prvi finalista posle maksimalnih 3:0 u pobedama nad Jonavom, ali je drugo polufinale mnogo zanimljivije i tu se još čeka konačan rasplet. Lijetkabelis koji sa klupe vodi Nenad Čanak, uspeo je večeras… »
Đokovića porazio Siner u polufinalu Rolan Garosa
Radio 021 06.06.2025
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je večeras u Parizu poražen od prvog igrača sveta Italijana Janika Sinera sa 4:6, 5:7, 6:7 (3). Đoković, šesti teniser sveta, zabeležio je i četvrti uzastopni poraz od… »
Šta je ovo značilo? Novak nikada ovako nije otišao sa terena, kao da je oproštaj u pitanju
Mondo 06.06.2025
Pogledajte kako je Novak Đoković otišao sa terena na Rolan Garosu posle ispadanja u polufinalu protiv Janika Sinera. Srpski teniser Novak Đoković ispao je sa Rolan Garosa pošto ga je u polufinalu pobedio Janik Siner (6:4, 7:5, 7:6) za skoro tri i po sata… »
Đoković pobesneo, pa se raspravljao sa sudijom - morao da se uključi i Siner VIDEO/FOTO
B92 06.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je ušao u raspravu sa sudijom u završnici trećeg seta polufinala Rolan Garosa. Pravo niotkuda je Novak stigao do dve brejk, odnosno set lopte u trećem setu pri rezultatu 5:4. Prvu je Siner spasao drajv-volejom, a… »
Momenat kada je Đoković "poludeo" na Rolan Garosu: Novak u neverici, a onda je popričao sa Sinerom
Telegraf 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković u ovim momentima igra polufinale Rolan Garosa protiv Janika Sinera i gubi rezultatom 2:0, dok je u trećem setu rezultat 5:5. Naš teniser imao je dve brejk lopte u ovom gemu i priliku da odvede meč u četvrti set, ipak, SIner… »
Gospodski ispraćaj za Đokovića! Ovako su Siner, njegov boks i publika pozdravili Novaka posle ispadanja sa RG
Telegraf 06.06.2025
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković poražen je u polufinalu Rolan Garosa od Janika Sinera sa 3:0 u setovima. Od samog početka, Siner je delovao veoma raspoloženo, i iako je imao svoje prilike, nije Novak uspeo da okrene meč u svoju korist. Ono što se… »
Siner održao govor o Đokoviću za pamćenje: "On je najbolji teniser u istoriji, inspiracija za sve nas!"
Telegraf 06.06.2025
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković zaustavljen je večeras u polufinalu Rolan Garosa, pošto je poražen od Janika Sinera iz Italije i nažalost se neće boriti za titulu u nedelju za titulu protiv Karlosa Alkaraza, već će to uraditi momak iz zemlje… »
Da li je ovo poen koji je raspršio Novakove snove: Đoković promašio nešto što nije smeo u ključnom trenutku
Telegraf 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Rolan Garosa, pošto je poražen od Janika Sinera sa ubedljivih 3:0 (6:4, 7:5, 7:6). Italijan je u prvom setu došao do brejka koji je održavao do samog kraja, potom je u drugom ponovo oduzeo… »
Evo šta je Janik Siner zaradio pobedom nad Novakom Đokovićem i plasmanom u finale Rolan Garosa
Telegraf 06.06.2025
Italijanski teniser, Janik Siner plasirao se u finale Rolan Garosa, pošto je sa 3:0 u setovima savladao našeg Novaka Đokovića. Nije Novak prosto imao rešenje za raspoloženog Italijana, koji u poslednje vreme zaista igra na neverovatnom nivou. Imao je… »
Neverovatan podatak: Đoković pre ovoga nije imao brejk loptu protiv Sinera još od novembra 2023. godine
Nova 06.06.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, konačno je uspeo da oduzme servis Janiku Sineru, tako dugo je čekao na to. Ne samo da je dugo čekao na brejk, već i na brejk loptu. Đoković nije imao brejk loptu protiv Sinera još od novembra 2023. godine kada su… »
Čuveni glumac sa ženom gleda meč Novaka Đokovića: Nakon jednog poena, ustao je i aplaudirao srpskom teniseru FOTO/VIDEO
Nova 06.06.2025
Novak Đoković i Janik Siner večeras igraju meč za finale Rolan Garosa. Novak Đoković večeras igra polufinalni meč protiv Janika Sinera, a ovaj duel privukao je dosta pažnje. Između ostalih, na tribinama je i legendarni glumac Dastin Hofman, sa svojom… »
Novak izgubio dva seta od Sinera, pa pozvao pomoć: Da li je opet povređen kad ne treba?
Mondo 06.06.2025
Veliki problemi za Novaka Đokovića na Rolan Garosu jer igra povređen protiv Janika Sinera. Srpski teniser Novak Đoković odigrao je dva vrlo tanka seta protiv Janika Sinera i izgubio ih (6:4, 7:5), a sredinom drugog počeo je da pokazuje da ima određene… »
Novak "brejknuo" Sinera posle godinu i po dana
B92 06.06.2025
Podatak zaista za rubriku "verovali ili ne" - najbolji teniser u istoriji dočekao je brejk protiv trenutno najboljeg na svetu posle godinu i po dana. Da budemo precizniji, posle dva meča. Novak je uspeo da "brejkne" Sinera za 5:5 u drugom setu polufinala… »
Ovo je zabrinulo sve Đokovićeve navijače: Novak izgubio set, a onda su na teren stigli lekari
Telegraf 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković gubi rezultatom 2:0 u setovima od Janika Sinera u polufinalu Rolan Garosa. On je igrao sjajno u drugom setu, ali nije uspeo posle vraćenog brejka da smogne snage i dođe makar do taj-brejka. Ono što je mnoge zabrinulo jeste… »
Ovu zastavu na Novakovom meču niko nije očekivao! Trobojka istaknuta na tribinama u Parizu
Telegraf 06.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastao se sa Janikom Sinerom u polufinalu ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa, a susret nije dobro počeo za srpskog tenisera. Nezaustavljivo je Siner krenuo, poveo sa 1:0, a iako je Novak uspeo da vrati brejk u drugom… »
Ovo je hit! Rolan Garos uporedio Novaka Đokovića sa Bogom: Evo i zbog čega
Telegraf 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković u ovim momentima igra polufinale Rolan Garosa protiv Janika Sinera. Trenutno gubi sa 2:0 u setovima, iako je Srbin imao priliku da u drugom setu dođe do poravnanja rezultata. Ipak, u tri sata igre, Novak se može pohvaliti da… »
Transparent sa likom Đokovića: Imala je publika šta da poruči o Srbinu tokom meča protiv Sinera
Nova 06.06.2025
Tokom meča Novaka Đokovića i Janika Sinera na tribinama "Filip Šatrijea" pojavio se transparent sa likom najboljeg srpskog tenisera. Novak Đoković igra protiv Janika Sinera u polufinalu Rolan Garosa i napada finale koje bi igrao sa Karlosom Alkarazom… »
Alkaraza pitali da li bi hteo da igra protiv Đokovića ili Sinera u finalu: „Gledaću taj meč…“
Nova 06.06.2025
Karlos Alkaraz, drugi teniser sveta, upitan je o rivalu u finalu Rolan Garosa koji se još uvek ne zna. Karlos Alkaraz je prošao u finale Rolan Garosa pošto mu je Lorenco Muzeti predao meč u četvrtom setu polufinala (4:6, 7:6(3), 6:0, 2:0). U finalu će… »
Prvi momak Ane Ivanović u boksu Novaka Đokovića: Ana je njega ljubila pre Bastijana Švajnštajgera
Kurir 06.06.2025
Novak Đoković na stadionu "Filip Šatrije" igra polufinale Rolan Garosa protiv Janika Sinera. Srpski as ima veliku podršku sa tribina, a svakako najveća dolazi iz njegovog boksa. Tu su članovi stručnog štaba i familije. Tu su treneri Dušan Vemić i Boris… »
Alkaras: Finale će biti izuzetno teško, ali ja se neću uplašiti
Sport klub 06.06.2025
Karlos Alkaras u trenutku konferencije za medije nije znao kako će se znati njegov poslednji rival u borbi za Kup musketara na Rolan Garosu, ali je znao nešto drugo. – Ko god mi bude protivnik, finale će biti veoma teško – odgovorio je na pitanje o… »
Ovacije na Šatrijeu - Novak držao čas VIDEO
B92 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković zablistao je tokom razmene udaraca sa Janikom Sinerom u drugom setu polufinala Rolan Garosa, oduševio publiku osvojenim poenom. Srbin i Italijan priredili su istinski spektakl za ljubitelje tenisa - razmenili su 26 udaraca… »
Alkaras: "Siner ili Đoković? Ti dueli su patnja"
B92 06.06.2025
Španski teniser je razgovarao sa novinarima na konferenciji za medije nakon prolaska u finale Rolan Garosa. Karlos Alkaras plasirao se u finale Rolan Garosa i čeka rasplet drugog polufinala u kojem se sastaju Novak Đoković i Janik Siner. Mladi Španac… »
Tara i Stefan celim srcem uz Novaka: Pogledajte kako su navijali za svoga oca
Telegraf 06.06.2025
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra polufinale Rolan Garosa protiv prvog reketa sveta Janika Sinera, a u ovako velikoj utakmici za njegovu karijeru ima i najbolju podršku. U njegovom boksu na tribinama, sada već standardno nalazi se njegova… »
Ne pamti se kada je Novak ovako proslavio poen! Pogledajte reakciju Đokovića, Parižani u delirijumu
Telegraf 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković u ovim trenucima igra polufinalni duel na Rolan Garosu protiv Janika Sinera i gudbi sa 1:0 u setovima, dok je u drugom periodu rezultat 3:3. Vodi se na terenu velika borba, Italijan je uspeo da jednim brejkom u prvom setu… »
Đoković ima veliku podršku protiv Sinera: Pogledajte ko je sve u Novakovom boksu FOTO
Nova 06.06.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ima veliku podršku tokom meča sa Janikom Sinerom. Đoković igra protiv Janika Sinera u polufinalu Rolan Garosa i pokušava da izbori meč sa Karlosom Alkarazom u finalu. Na tom putu najbolji srpski teniser ima veliku… »
Pogledajte ko bodri Novaka u polufinalu RG protiv Sinera: Stigla Jelena, tu su Tara i Stefan
Telegraf 06.06.2025
Srpski teniser Novak Đoković u ovim trenucima počeo je meč polufinala Rolan Garosa protiv Janika Sinera, a u finalu će pobednika duela sačekati Karlos Alkaraz. Srbin je na drugom grend slemu sezone imao zavidne partije, totalno je narod zaboravio na… »
"Ima mnogo Srba pa ću izgubiti": Izazov koji prati ceo svet VIDEO/ANKETA
B92 06.06.2025
Novak Đoković privlači pažnju i van terena, a ovih dana on i teniserka Arina Sabalenka postali su glavni hit na društvenim mrežama. Od početka Rolan Garosa traje svojevrsni izazov između dvoje tenisera Novaka Đokovića i Arine Sabalenke zbog kojeg osim… »
Sabalenka izazvala Novaka: "Jedva čekam da vidim..." VIDEO
B92 06.06.2025
Novak Đoković i Arina Sabalenka su apsolutni hit van terena na Rolan Garosu ove godine. Između Srbina i Beloruskinje vlada sjajna hemija, a to su preneli i na društvene mreže gde su uspostavili svojevrsno rivalstvo. Uglavnom su to bili izazovi u… »
„Da zabranimo Srbima glasanje“: Sabalenka dala novi izazov Novaku, o njenoj izjavi pričaju svi VIDEO
Nova 06.06.2025
Novak Đoković i Arina Sabalenka vode pravi mali "rat" na društvenim mrežama Rolan Garosa poslednjih dana, a poslednji udarac zadala je Beloruskinja. Nakon pobede na Rolan Garosu, Sabalenka i Novak, gotovo uvek su napravili izazov za rivala i to su… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 41 minutajoš 29 povezanih

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 26 minutajoš 169 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 26 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih