Povezane vesti

Maskirani „dostavljač“ pucao u muškarca u Westu 65: Žrtva pogođena u butinu, ali ne želi da goni napadača

Maskirani „dostavljač“ pucao u muškarca u Westu 65: Žrtva pogođena u butinu, ali ne želi da goni napadača

Nova 06.06.2025
Dejan V. (32) koji je 22. aprila ranjen u luksuznom naselju West 65 na Novom Beogradu saslušan je u Višem javnom tužilaštvu, a tom prilikom je rekao da ne zna zbog čega je tog dana pucano na njega, ali i da se ne pridružuje krivičnom gonjenju protiv… »
"Bio sam odbačen od udarca metka": Dejan koji je ranjen u Westu 65 svedočio pred tužilaštvom: Ovo je rekao o napadaču

"Bio sam odbačen od udarca metka": Dejan koji je ranjen u Westu 65 svedočio pred tužilaštvom: Ovo je rekao o napadaču

Blic 06.06.2025
Dejan V. (32) koji je 22. aprila ranjen u luksuznom naselju West 65 na Novom Beogradu saslušan je u Višem javnom tužilaštvu, a tom prilikom je rekao da ne zna zbog čega je tog dana pucano na njega, ali i da se ne pridružuje krivičnom gonjenju protiv… »
Dejan koji je ranjen u "West 65" do detalja ispričao kako ga je dostavljač hrane upucao: Ovo je njegova priča

Dejan koji je ranjen u "West 65" do detalja ispričao kako ga je dostavljač hrane upucao: Ovo je njegova priča

Telegraf 06.06.2025
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Dejan Vuksanović (32), koji je 22. aprila ranjen u restoranu "Hugo" u luksuznom naselju "West 65" na Novom Beogradu. On je na saslušanju izjavio da ne zna motiv napada, kao i da se ne pridružuje krivičnom… »
"Restoran nema kuhinju, znao sam da nešto nije u redu": Saslušan Dejan u kog je pucao maskirani dostavljač

"Restoran nema kuhinju, znao sam da nešto nije u redu": Saslušan Dejan u kog je pucao maskirani dostavljač

Mondo 06.06.2025
Pucnjava se dogodila 22. aprila u luksuznom restoranu na Novom Beogadu. Dejan Vuksanović (32) koji je 22. aprila ranjen u restoranu, u luksuznom naselju West 65 na Novom Beogradu, navodno je izjavio na saslušanju u tužilaštvu "da ne zna zbog čega je… »
"Udarac metka me odbacio, nemam pojma ko je pucao" Dejan Vuksanović saslušan u tužilaštvu posle hapšenja osumnjičenog za…

"Udarac metka me odbacio, nemam pojma ko je pucao" Dejan Vuksanović saslušan u tužilaštvu posle hapšenja osumnjičenog za…

Kurir 06.06.2025
Dejan Vuksanović (32) koji je 22. aprila ranjen u restoranu, u luksuznom naselju West 65 na Novom Beogradu, navodno je izjavio na saslušanju u tužilaštvu "da ne zna zbog čega je mušakarac pucao u njega, kao i da ne zna ko je osoba koja se sumnjiči za… »

Vesti dana »