Повезане вести

Била са политичарем, заводила певача, па млађем родила сина: Певачица са моћником живела у сувом луксузу, а сада се разводе…

Била са политичарем, заводила певача, па млађем родила сина: Певачица са моћником живела у сувом луксузу, а сада се разводе…

Блиц 06.06.2025
Певачица Маја Шупут шокирала је јавност саопштењем да се развела од бизнисмена Ненада Татаринова. Маја Шупут и Ненад су почели своју везу 2017. године, а венчали су се 2019. године. Пар има сина којем су дали име Блоом, а он је… »
"Рекао ми је да изгледам као опанак": Маја Шупут се развела од хрватског бизнисмена: Деловали су срећно, а ево шта јој је…

"Рекао ми је да изгледам као опанак": Маја Шупут се развела од хрватског бизнисмена: Деловали су срећно, а ево шта јој је…

Блиц 06.06.2025
Хрватска певачица Маја Шупут саопштила је да се развела од хрватског бизнисмена Ненада Татаринова са којим је шест година била у браку. Маја Шупут са Ненадом Татариновим има сина, а једном приликом говорила је о детаљима из свог… »
Зарађује милионе, директор је фирме, а САД се разводи од згодног предузетника: У овом лукузу је Маја Шупут живела са Ненадом…

Зарађује милионе, директор је фирме, а САД се разводи од згодног предузетника: У овом лукузу је Маја Шупут живела са Ненадом…

Курир 06.06.2025
Певачица и подузетница Маја Шупутшокирала је јавност саопштењем на друштвеној мрежи Инстаграм да се после шест година брака развела од предузетника Ненада Татаринова. Пар је почео да се забавља 2017. године, да би се венчали… »
"Говорио ми је да изгледам као опанак, по дану фолклор, а ноћу Диор": Маја Шупут о разводу од хрватског моћника

"Говорио ми је да изгледам као опанак, по дану фолклор, а ноћу Диор": Маја Шупут о разводу од хрватског моћника

Мондо 06.06.2025
Маја Шупут и сада већ бившу супруг деловали су као иделан пар, а ево шта јој је говорио кад су сами. Хрватска певачица Маја Шупут саопштила је да се развела од хрватског бизнисмена Ненада Татаринова, са којим је била шест година… »
"Рекао ми је да изгледам као опанак" Маја Шупут се развела од хрватског моћника: Деловали су као иделан пар, а ево шта јој је…

"Рекао ми је да изгледам као опанак" Маја Шупут се развела од хрватског моћника: Деловали су као иделан пар, а ево шта јој је…

Курир 06.06.2025
Хрватска певачица Маја Шупут саопштила је да се развела од хрватског бизнисмена Ненада Татаринова са којим је шест година била у браку. Са Ненадом Татариновим има сина, а једном приликом говорила је о детаљима из свог приватног… »
"Рекао ми је да изгледам као опанак.." Маја се развела од хрватског бизнисмена, овако су се понашали

"Рекао ми је да изгледам као опанак.." Маја се развела од хрватског бизнисмена, овако су се понашали

Телеграф 06.06.2025
Хрватска певачица Маја Шупут се у строгој тајности развела од бизнисмена Ненад Татаринова, а њихов почетак био је веома буран. Маја Шупут са Ненадом Татариновим има сина, а једном приликом говорила је о детаљима из свог… »

Вести дана »