Povezane vesti

Bila sa političarem, zavodila pevača, pa mlađem rodila sina: Pevačica sa moćnikom živela u suvom luksuzu, a sada se razvode…

Bila sa političarem, zavodila pevača, pa mlađem rodila sina: Pevačica sa moćnikom živela u suvom luksuzu, a sada se razvode…

Blic pre 6 dana
Pevačica Maja Šuput šokirala je javnost saopštenjem da se razvela od biznismena Nenada Tatarinova. Maja Šuput i Nenad su počeli svoju vezu 2017. godine, a venčali su se 2019. godine. Par ima sina kojem su dali ime Bloom, a on je od pevačice mlađi četiri… »
"Rekao mi je da izgledam kao opanak": Maja Šuput se razvela od hrvatskog biznismena: Delovali su srećno, a evo šta joj je…

"Rekao mi je da izgledam kao opanak": Maja Šuput se razvela od hrvatskog biznismena: Delovali su srećno, a evo šta joj je…

Blic pre 6 dana
Hrvatska pevačica Maja Šuput saopštila je da se razvela od hrvatskog biznismena Nenada Tatarinova sa kojim je šest godina bila u braku. Maja Šuput sa Nenadom Tatarinovim ima sina, a jednom prilikom govorila je o detaljima iz svog privatnog života. -… »
Zarađuje milione, direktor je firme, a SAD se razvodi od zgodnog preduzetnika: U ovom lukuzu je Maja Šuput živela sa Nenadom…

Zarađuje milione, direktor je firme, a SAD se razvodi od zgodnog preduzetnika: U ovom lukuzu je Maja Šuput živela sa Nenadom…

Kurir pre 6 dana
Pevačica i poduzetnica Maja Šuputšokirala je javnost saopštenjem na društvenoj mreži Instagram da se posle šest godina braka razvela od preduzetnika Nenada Tatarinova. Par je počeo da se zabavlja 2017. godine, da bi se venčali 2019. godine, a potom i… »
"Govorio mi je da izgledam kao opanak, po danu folklor, a noću Dior": Maja Šuput o razvodu od hrvatskog moćnika

"Govorio mi je da izgledam kao opanak, po danu folklor, a noću Dior": Maja Šuput o razvodu od hrvatskog moćnika

Mondo pre 6 dana
Maja Šuput i sada već bivšu suprug delovali su kao idelan par, a evo šta joj je govorio kad su sami. Hrvatska pevačica Maja Šuput saopštila je da se razvela od hrvatskog biznismena Nenada Tatarinova, sa kojim je bila šest godina bila u braku. Sa Nenadom… »
"Rekao mi je da izgledam kao opanak" Maja Šuput se razvela od hrvatskog moćnika: Delovali su kao idelan par, a evo šta joj je…

"Rekao mi je da izgledam kao opanak" Maja Šuput se razvela od hrvatskog moćnika: Delovali su kao idelan par, a evo šta joj je…

Kurir pre 6 dana
Hrvatska pevačica Maja Šuput saopštila je da se razvela od hrvatskog biznismena Nenada Tatarinova sa kojim je šest godina bila u braku. Sa Nenadom Tatarinovim ima sina, a jednom prilikom govorila je o detaljima iz svog privatnog života. - Volela bih na… »
"Rekao mi je da izgledam kao opanak.." Maja se razvela od hrvatskog biznismena, ovako su se ponašali

"Rekao mi je da izgledam kao opanak.." Maja se razvela od hrvatskog biznismena, ovako su se ponašali

Telegraf pre 6 dana
Hrvatska pevačica Maja Šuput se u strogoj tajnosti razvela od biznismena Nenad Tatarinova, a njihov početak bio je veoma buran. Maja Šuput sa Nenadom Tatarinovim ima sina, a jednom prilikom govorila je o detaljima iz svog privatnog života. - Volela bih… »

Vesti dana »