Povezane vesti
Strašan posao Arsenala! Gabrijel se obavezao na vernost!
Kurir 06.06.2025
Fudbaler Arsenala Gabrijel potpisao je danas novi višegodišnji ugovor sa tim londonskim klubom. Arsenal nije saopštio na koliko je Gabrijel produžio ugovor, a Skaj je preneo da se radi o četvorogodišnjem ugovoru, do 2029. Gabrijelov stari ugovor isticao… »
Gabrijel produžio ugovor sa Arsenalom
Radio sto plus 06.06.2025
Arsenal nije saopštio na koliko je Gabrijel produžio ugovor, a Skaj je preneo da se radi o četvorogodišnjem ugovoru, do 2029. Gabrijelov stari ugovor isticao je 2027. godine. Brazilski 27-godišnji fudbaler došao je u Arsenal 2020. godine iz Lila. Do sada… »
Arsenal produžio ugovor sa Brazilcem
Sport klub 06.06.2025
Fudbaler Gabrijel produžio je ugovor sa Arsenalom, saopštio je engleski klub. U saopštenju se ne navodi na koliko godina je potpisan ugovor, a stari je važio do 30. juna 2027. „Došao sam u klub kao mlad igrač i posle gotovo pet godina sam veoma srećan… »
Važan potpis Arsenala, ovo će obradovati navijače
Nova 06.06.2025
Fudbaler Arsenala Gabrijel potpisao je novi višegodišnji ugovor sa londonskim klubom. Arsenal nije saopštio na koliko je Gabrijel produžio ugovor, a „Skaj Sports“ je preneo da se radi o četvorogodišnjem ugovoru, do 2029. Gabrijelov stari ugovor isticao… »
Arsenal završio posao sa defanzivcem!
Sportske.net 06.06.2025
Fudbaler Arsenala Gabrijel potpisao je danas novi višegodišnji ugovor sa tim londonskim klubom. Arsenal nije saopštio na koliko je Gabrijel produžio ugovor, a Skaj je preneo da se radi o četvorogodišnjem ugovoru, do 2029. Gabrijelov stari ugovor isticao… »
Veliki posao Arsenala! Tobdžije produžile ugovor sa jednim od najboljih igrača
Večernje novosti 06.06.2025
Brazilski fudbaler Gabrijel produžio je ugovor sa Arsenalom, saopštio je danas engleski klub. FOTO: EPA Na sajtu Arsenala se ne navodi na koliko godina je potpisan ugovor, a stari je važio do 30. juna 2027. - Došao sam u klub kao mlad igrač i posle… »
Gabrijel potpisao novi ugovor sa Arsenalom
RTS 06.06.2025
Brazilski fudbaler Gabrijel produžio je ugovor sa Arsenalom, saopštio je engleski klub. Gabrijel je sa čelnicima Arsenala potpisao novi višegodišnji ugovor, a stari je važio do 30. juna 2027. "Došao sam u klub kao mlad igrač i posle gotovo pet godina sam… »
Brazilac ostaje u Arsenalu
B92 06.06.2025
Fudbaler Arsenala Gabrijel potpisao je novi višegodišnji ugovor sa tim londonskim klubom. Arsenal nije saopštio na koliko je Gabrijel produžio ugovor, a Skaj je preneo da se radi o četvorogodišnjem ugovoru, do 2029. Gabrijelov stari ugovor isticao je… »
Gabrijel produžio ugovor
Sportski žurnal 06.06.2025
„Arsenal volim, kao i moja porodica, nadam se osvajanju trofeja”. Fudbaler Arsenala Gabrijel je potpisao novi četvorogodišnji ugovor, preneo je „Skaj” i da je stari trebalo da istekne 2027. godine. Brazilski 27-godišnji fudbaler došao je u Arsenal 2020… »
Vesti dana »

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana