Повезане вести

Бивши политичар и учесник ријалитија пријавио супругу за породично насиље: „Рекла је да ће ударити главом у шанк и казати да…

Бивши политичар и учесник ријалитија пријавио супругу за породично насиље: „Рекла је да ће ударити главом у шанк и казати да…

Нова 06.06.2025
Александар Пожгај пријавио је данас полицији супругу Ивану за породично насиље. Некадашњи политичар и ријалити учесник изнео је детаље проблема које има са супругом. „Са Иваном сам у браку од 2017. године. Немамо заједничке… »
"Тражи ми новац да би се развели" бивши ријалити учесник пријавио супругу полицији: "Рекла је да ће ударити главом у шанк…

"Тражи ми новац да би се развели" бивши ријалити учесник пријавио супругу полицији: "Рекла је да ће ударити главом у шанк…

Блиц 06.06.2025
Александар Пожгај, некадашњи политичар и бивши ријалити учесник, пријавио је супругу Ивану за породично насиље. У пријави полицији навео је низ оптужби, укључујући уцене, претње и физичке провокације, пренели су домаћи… »
Бивши задругар пријавио жену за породично насиље: "Хтела је да удари главом о шанк"

Бивши задругар пријавио жену за породично насиље: "Хтела је да удари главом о шанк"

Мондо 06.06.2025
Александар Пожгај тврди да ово није први пут да прави овакве сценем, како каже спреман је да иде на полиграф, а истиче и да остаје у стану док се не рашчисти све између њих двоје. Александар Пожгај, некадашњи политичар и бивши… »
Бивши ријалити учесник пријавио бившу жену полицији! Пожгај открио: "Рекла је да ће ударити главом о..."

Бивши ријалити учесник пријавио бившу жену полицији! Пожгај открио: "Рекла је да ће ударити главом о..."

Телеграф 06.06.2025
Александар Пожгај, некадашњи политичар и бивши ријалити учесник, пријавио је супругу Ивану за породично насиље. У пријави полицији навео је низ оптужби, укључујући уцене, претње и физичке провокације, пренели су домаћи… »
Пожгај пријавио жену за породично насиље Хаос у стану на Лединама: Летело перје на све стране, полиција хитно реаговала

Пожгај пријавио жену за породично насиље Хаос у стану на Лединама: Летело перје на све стране, полиција хитно реаговала

Курир 06.06.2025
Александар Пожгај пријавио је данас полицији супругу Ивану за породично насиље. Некадашњи политичар је нашој редакцији доставио службену белешку коју преносимо у целини: - Са Иваном сам у браку од 2017.године. Немамо заједничке… »

Вести дана »