Povezane vesti
BLOG „Pola godine kasnije, ruke su još krvavije“: Protestom i blokadom mosta u Nišu obeleženo šest meseci studentske pobune u…
Nova 06.06.2025
Studenti u blokadi okupili su se ispred PS 29. novembar jer će u toj stanici biti saslušano nekoliko njihovih kolega koji su sinoć privedeni zbog navodnog napada na Miloša Pavlovića. Od jutros je skup i ispred PS Novi Beograd, jer se pretpostavlja da su… »
„Naša deca nisu nacisti“ – prefarban kukasti krst i zatražena ostavka gradonačelnika na protestu u Nišu
Južne vesti 06.06.2025
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu obeležili su protestom šest meseci od blokade te ustanove, a u šetnji i blokadi Mosta mladosti pridružili su im se građani, profesori i ratni veterani. Skup su završili kod Banovine, gde su uništili kukasti krst na… »
Profesor Tošković: Počećemo sa blokadama institucija
N1 Info 06.06.2025
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković izjavio je da će, pošto vlasti nisu spremne na dijalog, profesori početi da blokiraju institucije. “Moramo da počnemo da blokiramo institucije žešće. Kako oni pojačavaju pritisak, moraćemo i mi”… »
Profesori univerziteta će početi da blokiraju institucije, Oliver Tošković kaže da univerzitetska zajednica nema drugo rešenje…
Nedeljnik 06.06.2025
Profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković izjavio je da će, pošto vlasti nisu spremne na dijalog, profesori početi da blokiraju institucije. “Moramo da počnemo da blokiramo institucije. Kako oni pojačavaju pritisak, moraćemo i mi”, rekao je Tošković… »
Profesor Tošković: Okupićemo se u ponedeljak i blokirati rad institucija
Nova 06.06.2025
Profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković izjavio je da će, pošto vlasti nisu spremne na dijalog, profesori početi da blokiraju institucije. “Moramo da počnemo da blokiramo institucije. Kako oni pojačavaju pritisak, moraćemo i mi”, rekao je… »
Profesor Tošković najavio: Počećemo sa blokadama institucija
Danas 06.06.2025
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković izjavio je da će, pošto vlasti nisu spremne na dijalog, profesori početi da blokiraju institucije. „Moramo da počnemo da blokiramo institucije. Kako oni pojačavaju pritisak, moraćemo i mi“, rekao… »
Vesti dana »

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana